LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Little Jinder är ihop med Veronica Maggios ex

25 mar, 2015 
Lotta Hofström
Josefine "Little Jinder" Jinder har länge hållit sin pojkvän hemlig, men på Grammisgalan avslöjade sångerskan att hon är tillsammans med Nils Tull – Veronica Maggios ex.
Annons

Josefine “Little Jinder” Jinder, 27,  dök upp på Grammisgalan med en man vid sin sida. Sällskapet ville dock inte avslöja sitt namn eller sin relation till sångerskan, men det ville Josefine:

– Min kille vill inte säga till folk att han är min pojkvän, men han är det! Han heter Nils, sa hon till Hänt Extra.

"Han är min pojkvän", avslöjade Little Jinder på Grammisgalan.
“Han är min pojkvän”, avslöjade Little Jinder på Grammisgalan. Foto: Fredrik Hessman

Det har varit ett himla hysch-hysch från Jinders sida om att hon lever i en parrelation. Nu är hemlighetsmakeriet över. När hon gick upp på scenen för att ta emot grammisen i kategorin Årets Pop tackade hon bland andra pojkvännen Nils Tull, 34.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nils är popsångerskan Veronica Maggios, 34, expojkvän. Paret gick skilda vägar sommaren 2013 och har lille Bosse, 4, ihop. Sonen bor nu halva tiden hos respektive förälder.

Nils och Veronica har en son tillsammans. Foto: IBL

Tätt inpå separationen började Nils och Jinder att dejta och sedan förra våren har de varit ett par. De har försökt hålla det hemligt, men nu tyckte Jinder att det var dags att öppet berätta om deras förhållande.

Paret har båda musiken i blodet. Josefine Jinders mamma är nyckelharpisten Åsa Jinder. Nils, som är sångare och pianist i bandet Hoffmaestro & Chraa, är systerson till popsångaren Anders Glennmark.

Andra läser också:

Annons