Lisa Sidén om bråket med Marcus ”Mcuze” Johansson

Marcus ”Mcuze” Johansson

Lisa Sidén och Marcus ”Mcuze” Johansson rök ihop rejält i måndagens avsnitt av Paradise hotel.
Nu berättar deltagarna om bråket.
– Du är ju trög som inte fattar, säger Lisa i Studio paradise.
Paradise hotel 2020
Slå på ljud

En ny säsong av Paradise hotel drog igång i måndags på TV3 och Viafree. Marcus ”Mcuze” Johansson, och Lisa Sidén, 19, är två av årets deltagare och i det första avsnittet fick tittarna reda på att de känner varandra sedan tidigare.

– Jag och Marcus har dejtat lite. Vi har haft en liten fling utanför. Men jag vill inte ha något seriöst, sa Lisa i programmet.

Marcus och Lisa bestämmer sig snabbt för att inte berätta för de andra att de har en relation utanför huset. Planen fungerar dock inte så bra då flera deltagare redan har listat ut att de inte är främlingar för varandra.

Marcus och Lisas bråk i Paradise hotel

Redan första kvällen börjar Marcus ”Mcuze” Johansson och Lisa Sidén bråka. Allt börjar när de ska gå och lägga sig och Lisa vill ligga vaken och prata medan Marcus håller på att somna.

– Fy fan, vad jag tycker sånt är jätteäckligt, alltså när folk somnar före mig, säger hon.

– Du kan ju inte bli lack för att jag är jättetrött, svarar Marcus då.

Lisa förklarar att hon tycker att det är respektlöst och väljer slutligen att lämna rummet. I en intervju med Hänt berättade Lisa tidigare i veckan om bråket.

– De har ju inte tagit med allt. Men man blir ju trött. Om man pratar, då blir man ju trött om människan bara slaggar, säger hon till Hänt.

Lisa Sidéns nya ord om konflikten

I kvällens avsnitt av Studio paradise pratar Lisa och Marcus återigen om konflikten som uppstod den första kvällen i Paradise hotel.

– Jag förstod faktiskt inte varför hon blev lack, säger Marcus.

Lisa blir rejält chockad över att Marcus inte har förstått varför hon reagerade som hon gjorde. Hon avbryter honom därför mitt i en mening.

– Du förstod inte? Men jag har ju sagt det här till dig hundra gånger. Du är ju trög som inte fattar, säger Lisa Sidén och understryker att det är antalet gånger som Marcus Johansson har somnat mitt under ett samtal som gör henne frustrerad.

Stämningen blir allt mer hetsig och till slut väljer programledarna att avbryta diskussionen.

Paradise hotel och Studio paradise sänds på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: Viafree

FRÅN FÖRSTASIDAN