Lisa & Sanel vann "Paradise hotel" – avslöjar romansen: "Vi är mer än vänner"

Lisa Maria Jönsson och Sanel Dzubur kammade hem vinsten i finalen av "Paradise hotel 2017". Förutom vinstsumman på 500 000 kronor, har deltagarna också vunnit kärleken. – Vi tycker om varandra mer än som polare, säger Lisa.

Efter en minst sagt dramatisk final tog Lisa Maria Jönsson, 22, och Sanel Dzubur, 26, hem segern i “Paradise hotel 2017”. Men det var inte allt de vann. Vad tittarna inte fick se var att det faktiskt uppstod heta känslor mellan de båda deltagarna inne på hotellet.

Och sedan programmet spelades in förra våren har Lisa och Sanel fortsatt att träffa varandra hemma i Sverige. Nu avslöjar vinnarna för Hänt att de i hemlighet har haft en relation i ett år.

– Det finns känslor mellan oss. Vi har ett väldigt speciellt förhållande, vi har bra kemi och är väldigt tighta. Jag känner något väldigt speciellt för Lisa, det gjorde jag redan på hotellet, och jag tror att det är ömsesidigt. Vi pratar varje dag och umgås en hel del, säger Sanel Dzubur till Hänt.

Han får medhåll från Lisa Maria Jönsson:

– Vi har hållit på såhär i ett år nu sedan vi kom hem. Vi har en väldigt bra relation, vi är som kompisar som kramas. Fast… Vi tycker om varandra mer än som polare. Sanel är jätteskön och inte så ful, liksom, säger hon och skrattar.

LÄS MER: “Paradise hotel”-deltagaren väntar barn: “Helt magiskt”

Redan i början av programmet, när Lisa gjorde entré som en av säsongens första jokrar, fick Sanel upp ögonen för henne. Men det var först i slutet av säsongen som han äntligen fick bilda par med henne och umgås på riktigt inne på hotellet.

– När Lisa kom in kände jag “wow, vilken sol hon är”. Jag drogs till henne direkt och tyckte att hon var fett snygg. Men sen var vi på olika sidor i spelet, så jag visste inte när jag skulle få prata med henne. Ett tag funderade jag på om jag skulle gå efter och fråga om hon behövde toalettpapper eller något, bara för att få prata med henne, säger Sanel och skrattar, innan han fortsätter:

– När vi kom hem från “Paradise” tänkte jag verkligen att “jag kommer att gifta mig med Lisa”. Jag var helt säker på det. När vi båda kom hem till Stockholm igen, så tog vi in på hotell och spenderade en natt tillsammans. Det var väldigt trevligt.

Men trots att de båda uppger att de dejtar och trots att de har delat romantiska hotellnätter ihop hemma i Sverige, så vill Sanel och Lisa inte kalla sig för ett kärlekspar. I alla fall inte än.

– Vi kan ha Sveriges mest oklara relation. När vi umgås med andra ihop, så tror folk att vi är jättekära och är ett kärlekspar. Men vi har valt att inte stämpla vår relation än. Det finns sex appeal och en attraktion, men både jag och Sanel har så mycket som vi vill fokusera på just nu, så att kasta sig in i ett seriöst förhållande är inte jätteaktuellt. Men i framtiden kanske vi kan bli ett par, säger Lisa och får medhåll från Sanel:

– Det är svårt att förklara vår relation. Vi är inte ett par, men vi håller fortfarande i varandra. Min morsa frågar hela tiden hur det är med Lisa, för hon vet att jag känner något för henne, och jag har redan träffat Lisas föräldrar också, säger han.

Kommer ni att fira vinsten med några segerkyssar?

– Absolut, det kommer vi göra, säger Lisa och skrattar.

LÄS MER: Här slickar ”Paradise hotel”-deltagaren sin vän i stjärten

Foto: IBL

Senaste nytt