Lisa Nilsson: "Jag tar en välbehövlig timeout"

Mycket jobb och sedan en separation på det. Nu går Lisa Nilsson på en minst sagt efterlängtad långsemester.

Lisa Nilsson, 46, spelar just nu in den danska filmen “Gud taler ud” i Risskov i Danmark. Filmen bygger på en roman av författaren Jens Blenstrup och handlar om hans uppväxt. Lisa spelar pappans svenska hustru som kämpar för att hålla ihop familjen. Filmens sista inspelningsdag är den 14 oktober och Lisa ser fram emot några månaders vila.

– Jag tar en välbehövlig timeout efter filmen. Ska ägna mig åt barnen, hem och sommarhus och mig själv en tid. Ska zooma ut och ta reda på vad jag verkligen vill lägga min tid och kreativitet på de närmaste fem åren. Det har varit högpresterande år ett bra tag nu och så en separation mitt under alla projekt, så nu är det dags att komma ikapp lite, säger hon till Aftonbladet.

Lisa Nilsson har haft mycket på en och samma gång.

Det var i höstas som sångerskan separerade från sin sambo, musikern Niklas Medin. De två har barnen Signe, 9, och Irma, 5, tillsammans.

Den multibegåvade artisten har de senaste åren arbetat hårt. Hon har, förutom flera konserter, gjort succé i föreställningarna “Next to normal” och “Chicago” på Stockholms Stadsteater. I höstas var hon en av deltagarna i TV4:s “Så mycket bättre”.

Nästa inplanerade projekt är en konsertturné i februari.

– En egen show har varit hett eftertraktad länge, säger hon.

Lisa Nilsson och Niklas Medin är inte längre ett par.

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!