ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lisa Miskovsky om kärlekslivet med sambon Jens: ”Kan vara ganska svårt”

14 nov, 2023 
Lisa Miskovsky
Musikern Lisa Miskovsky befinner sig sen sju år tillbaka i ett förhållande.
Men trots det förklarar hon för Hänt att kärlekslivet inte är på topp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betygetBrand logo
Benjamin Ingrosso rankar kärlekslivet – superlåga betyget

Musikern Lisa Miskovsky, 48, fick vi nyligen se på scenen på Öland då hon spelade på kungafamiljens konsert Solliden sessions. Dessförinnan har vi sett Lisa delta i Melodifestivalen, och dessutom ta emot pris på Grammisgalan för årets kvinnliga artist 2004.

Men trots många år i rampljuset är Lisas kärleksliv inte speciellt omtalat. Vi vet att hon i fjol var tillsammans med sambon och fästmannen Jens Persson, 45, en person hon bott ihop med i sju år.

– Han flyttade upp till mig på landsbygden i norr från storstaden Malmö. Då måste man ju vara kär, har Lisa tidigare berättat för Allas.

När Hänt träffar artisten på röda mattan till Musikförläggarnas pris 2023 berättar hon vidare om kärlekslivet.

Lisa Miskovsky om kärlekslivet: ”Jag jobbar på det”

Lisa får frågan om hur hon skulle ranka sitt kärleksliv på en skala mellan ett till fem. Men svaret är inte helt solklart.

Annons

– Ja, kanske en stark tvåa, skrattar Lisa och fortsätter:

– Nej jag skojade bara. Nej, men den är pågående. Jag jobbar på det.

Lisa förklarar att hon inte är singel, men att kärlekslivet trots det inte riktigt är så bra som hon hade hoppats. Hon nämner däremot inte sin partner vid namn.

Lisa Miskovskys besvikelse på relationen: ”Det är lite trist”

Musikern förklarar att hon och partnern inte hinner träffas så ofta.

– Nej men det är bara att man har lite tid att ses bara, så man kan känna att det är lite trist, säger hon och fortsätter:

– Men det är så när man jobbar, skriver musik, man ska spela in, åka på turné. Man ska få ihop allting vilket kan vara ganska svårt ibland. Men det kommer bli bättre.

Hur håller man gnistan vid liv då?

– Man ger det tid. Min pappa sa alltid att ett förhållande är som en blomma, det måste vattnas med jämna mellanrum, så jag håller min pappa vid mitt ord.

FOTO: TV4Play

Annons