lisa anckarman

Lisa Borg om skadan under bröllopsresan: ”Ovärdigt verkligen”

Lisa Borg i närbild

Lisa Borg var en av deltagarna som medverkade i Herre på täppan och skadade sig ordentligt. Men eländet tog inte slut där.
Lisa skadade sig även under bröllopsresan med maken Henrik Borg och nu väntar operation och rehab i ett år för influencern.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Borg om skadan under bröllopsresan: ”Ovärdigt verkligen”
0:26

Efter reklamen: Lisa Borg om skadan under bröllopsresan: ”Ovärdigt verkligen”

(0:26)

Slå på ljud

Influencern och youtubern Lisa Borg fd. Anckarman, 33, var en av deltagarna som medverkade i programmet Herre på täppan som hade premiär tidigare i höstas på Kanal 5.

Eftersom programmet går ut på att inte komma sist i tävlingarna kan en och annan skada uppstå i de stressiga momenten. Någon som fick känna på detta var Lisa, men eländet tog inte slut där. Strax därefter skadade hon sig under bröllopsresan med maken Henrik Borg, 29.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Skadan i Herre på täppan: ”Hoppade med en käpphäst”

Lisa har sedan länge haft problem med sitt knä då det är en gammal dansskada som har orsakat en hel del besvär för influencern.

Inte minst under inspelningen av Herre på täppan då Lisa och landslagsmålvakten Magnus Hedman, 49, övade inför en tävling där alla deltagare skulle hoppa med en käpphäst. Lisa ramlade då fel och den gamla dansskadan hemsökte henne ännu en gång.

– Det är som om mitt knä varit paj i över tio år, det är ju en gammal dansskada från början, sen så skadade jag mig rejäl i programmet Herre på täppan när jag skulle hoppa över ett hinder med en käpphäst, berättar Lisa för Hänt.

Men trots skadan i programmet fortsatte Lisa tävla men insåg att det var allvarligt.

Skadan efter bröllopsresan ledde till operation och rehab i ett år

Efter att Lisa och Henrik gifte sig reste de till varmare breddgrader för att fira. Men under resan kom skadan i knät tillbaka efter att Lisa satte sig ner på knäna i makarnas hotellrum:

– Men nu har jag gjort illa mig igen på bröllopsresan och då satt jag bara på knäna, så ovärdigt verkligen och skulle spela in något på golvet i hotellrummet så sa det klick, något med menisken. Nu måste jag laga det där, berättar Lisa vidare.

I januari är det dags för Lisas operation och hon berättar att hon kommer att vara sängliggandes i två veckor för att sedan köra rehab under ett års tid.

Stort lycka till och vi på Hänt hoppas att allt går vägen!

FOTO: Tim Aro/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN