Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lisa Ajax sjunger för Ebba – ett år efter terrorattacken på Drottninggatan

03 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Lisa Ajax hedrar Ebba Åkerlund som miste livet i terrorattacken på Drottninggatan. På lördag, exakt ett år efter händelsen, sjunger hon på minneskonserten för 11-åringen.
Annons

11-åriga Ebba Åkerlund blev ett av offren under terrorattacken på Drottninggatan förra året. För att hedra hennes minne arrangeras konserten ”Saknad, kärlek och hopp” nu på lördag, exakt ett år efter den tragiska händelsen.

Lisa Ajax, 19, är en av de artister som ställer upp frivilligt för att hedra Ebba.

”Mitt hjärta brister när jag tänker på dom saker Ebba aldrig kommer få uppleva och det var en SJÄLVKLARHET att ställa upp när jag fick frågan om att sjunga på en minneskonsert för Ebba”, skriver sångerskan på sin Instagram.

Hon skriver att hon har varit i kontakt med Ebbas mamma som berättat att Lisas låt ”Give me that” var en av dotterns favoritlåtar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”På lördag kommer jag såklart sjunga den för Ebba, för jag vet att hon kommer att titta på något sätt”, skriver Lisa Ajax.

Alla intäkter från biljettförsäljningen går oavkortat till stiftelsen ”Ebbas änglar”. Övriga artister på minneskonserten är bland annat Gladys Del Pilar Bergh, Anders Ekborg, Nano, Janne Shaffer och Sylvia Vrethammar.

FOTO: IBL, Stella, Instagram

Annons