Artikeln innehåller reklamlänkar

Lisa Ajax sjunger för Ebba – ett år efter terrorattacken på Drottninggatan

Lisa Ajax hedrar Ebba Åkerlund som miste livet i terrorattacken på Drottninggatan. På lördag, exakt ett år efter händelsen, sjunger hon på minneskonserten för 11-åringen.

11-åriga Ebba Åkerlund blev ett av offren under terrorattacken på Drottninggatan förra året. För att hedra hennes minne arrangeras konserten ”Saknad, kärlek och hopp” nu på lördag, exakt ett år efter den tragiska händelsen.

Lisa Ajax, 19, är en av de artister som ställer upp frivilligt för att hedra Ebba.

”Mitt hjärta brister när jag tänker på dom saker Ebba aldrig kommer få uppleva och det var en SJÄLVKLARHET att ställa upp när jag fick frågan om att sjunga på en minneskonsert för Ebba”, skriver sångerskan på sin Instagram.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Hon skriver att hon har varit i kontakt med Ebbas mamma som berättat att Lisas låt ”Give me that” var en av dotterns favoritlåtar.

”På lördag kommer jag såklart sjunga den för Ebba, för jag vet att hon kommer att titta på något sätt”, skriver Lisa Ajax.

Alla intäkter från biljettförsäljningen går oavkortat till stiftelsen ”Ebbas änglar”. Övriga artister på minneskonserten är bland annat Gladys Del Pilar Bergh, Anders Ekborg, Nano, Janne Shaffer och Sylvia Vrethammar.

Lisa Ajax sjunger på lördag för att hedra Ebba Åkerlund.

På lördag hedras Ebba Åkerlund med en minneskonsert, exakt ett år efter terrorattacken på Drottninggatan som tog hennes liv.

2014 vann Lisa Ajax Idol.

Hetast på Hänt-TV: JONNA & JOHANNA avslöjar SPERMASOFFAN i Let’s Dance

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax attackerad i hemmet – rasar mot fansen: ”Hur sjuka är ni?”

LÄS OCKSÅ: Missen i Lisa Ajax bikinibild gör följarna tokiga: ”Man ser din…!”

FOTO: IBL, Stella, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN