Linus Wahlgrens pik till Pernilla efter produktionens vädjan

Linus Wahlgrens kaxig pik till Pernilla Wahlgren

Bakom karriär och kändisskap finns också mycket kärlek. Syskonen Wahlgren har en nära relation, och trots att de är vuxna sedan länge gillar de att retas med varandra.
Linus Wahlgren pikar nu sin syster Pernilla kaxigt på Instagram.

Familjen Wahlgren är en av landets mest kända familjer, där fler än en familjemedlem gör dunderkarriär. Christina Schollin, 81, har haft stora skådespelarroller, och skådespelar än idag. Just nu se vi henne i SVT:s julkalender. I julkalendern ser vi även hennes dotter Pernilla Wahlgren, 51, som främst gjort succé som artist. Christinas barnbarn, och Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges största influencers med en skara följare på över en miljon. Biancas bror Benjamin Ingrosso, 22, är en framgångsrik artist och kammande bland annat hem segern i Melodifestivalen 2018.

Som om det inte vore nog så finns det ännu fler kända ansikten i familjen. Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 43, är skådespelare, och även han har synts i julkalendern nyligen – men i 2018 upplaga.

Att familjen har en framgångsrik karriär inom sina respektive områden innebär för inte bara gott med sig. Bianca Ingrosso har flera gånger haft problem med utmattningssyndrom och har numera lagt ner både sin blogg och podcast för att minska arbetsbelastningen. Mormor Christina Schollin har på nära håll sett hur hårt Bianca Ingrosso sliter.

När Hänt träffade Christina berättade hon om oron för familjen och deras hårda arbete.

– Man är ju alltid orolig för både barn och barnbarn att de ska bränna ut sig, sa hon då och fortsatte:

– Framför allt så ska man göra det man blir glad av och man ska inte känna sig tvingad att göra något, då säger man nej istället. Man ska inte stressa utan ta en sak i taget. Det går inte att ha tio bollar i luften samtidigt, det går inte.

Linus pik till sin syster Pernilla

Men bortom karriärer och kändisskap finns en hel del kärlek. Familjen har en nära relation och ses ofta.

Det spelar ingen roll hur gammal man blir, det är fortfarande lika kul att retas med sina syskon – eller hur? Det verkar i alla fall syskonen Wahlgren tycka.

Sagan om ringen-produktionen söker korta personer till en tv-serie, något som uppmärksammats av många – och något som får Linus att retas med sin syster Pernilla. Han pikar henne om att hon borde söka en roll i serien, eftersom att de nu söker personer som är kortare än 1,59 cm som ska spela orcher, skriver Daily mail.

Piken förekommer på Linus Wahlgrens Instagram story, och Pernilla har själv delat hans story på sin egna och lagt till en skratt-gråtande-emoji. Så nog blev hon en aning road av att bli retad av sin lillebror.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Tommy Holl

SENASTE NYTT!