Linus Wahlgrens pik till storasystern Pernilla

Linus Wahlgren och Pernilla Wahlgren

Härom veckan förutspådde ett kändismedium att Pernilla Wahlgren kommer att hitta kärleken igen.
I Wahlgrens värld-avsnittet beskrevs mannen som en kort, tjock man med rosa skjorta.
Nu tror sig lillebror Linus Wahlgren ha funnit sin systers framtida make.

I Wahlgrens värld får tittarna följa kändisfamiljen Wahlgren/Ingrosso under både vardagliga situationer och festligare tillställningar. Främst är det Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso som är ansiktena utåt för programmet. Pernillas singelliv är ett återkommande ämne som Bianca gärna lyfter i serien. Hennes förhoppning är nämligen att mamman ska finna den stora kärleken igen.

Härom veckan fick tittarna följa med Pernilla och Bianca när de besökte det norska kändismediumet Anne-Kristine Augestad och Pernilla fick sig minst sagt en chock när hon fick höra vad Anne-Kristine hade att säga. Det visade sig nämligen vara så att mediumet kunde se att artisten kommer att träffa en man och gifta sig inom några år. Beskrivningen av Pernillas nya man var dock inget som lockade henne allt för mycket.

– Jag kan inte påstå att jag tyckte att det lät jättekul att jag ska träffa en äldre, kort, tjock man. Det var inte så att jag bara yeeey, sa Pernilla i avsnittet.

”Exakt vad hon behöver”

Trots Pernillas minimala intresse för den framtida mannen stod Anne-Kristine fast vid hur hon kunde se att han kommer att se ut. Hon berättade även att han hade en rosa skjorta på sig och redan nu har träffat Pernilla. Någon som däremot visade sig väldigt positiv till det nya beskedet var Bianca, som ansåg att det inte lät helt fel med mammans blivande man.

– Det kanske är exakt det hon behöver. Där fokuset inte är utseende utan bara att han är så rolig, snäll och tar hand om henne. Om han har lite ölkagge, vem bryr sig?, sa Bianca i avsnittet.

Lillebrorsans oväntade drag

Nu har ytterligare en familjemedlem lagt sig i den framtida mannens utseende. Pernillas bror Linus Wahlgren anser sig nämligen ha hittat någon som stämmer in ganska på pricken av vad kändismediumet beskrivit. I en Instagram story pikar han nu systern om att det är Stureplans-profilen Peder Fogstrand, även kallad ”Greven”, som är hennes framtida kärlek.

”Grattis Pernilla Wahlgren. It´s a match. En å annan Greven”, skriver han till en bild på profilen.

Linus Wahlgrens instagram story

Linus ansåg att stureplansprofilen Peder Fogstrand passade bra enligt beskrivningen som mediumet gav. Foto: Instagram

FOTO: TT

SENASTE NYTT!