Linus Wahlgrens oväntade stöd till Danny Saucedo

Linus Wahlgren och Danny Saucedo

Linus Wahlgren reagerade starkt när han fick höra att Danny Saucedos middagsshow stoppats.
I en uppdatering på Instagram story delar han nu med sig av sina känslor över beslutet.
”Jävla idioti!!!”, skriver Linus.

Linus Wahlgren, 43, är en del av familjen Wahlgren/Ingrosso, men även om han är lillebror till Pernilla Wahlgren, 52, så synts han inte allt för ofta i Wahlgrens värld. Anledningen till detta är att Linus inte är speciellt intresserad av att dela med sig av sitt privatliv. Trots detta är Linus ett välkänt ansikte för det svenska folket och synts flitigt på tv-rutan i olika roller.

– Jag har väl valt kanske att fokusera. Om jag ska synas i media så har jag valt att fokusera och synas bara när det handlar om mitt jobb som skådespelare, har Linus tidigare berättat då han gästade Malou efter tio.

Linus har tidigare medverkar i bland annat tv-serien Morden i Sandhamn och efter att systerdottern Bianca Ingrosso, 25, tittat på programmet gjorde hon en insikt med sin morbror. Det visade sig då nämligen att Linus skådespelartalanger upplevs så pass verkliga att Bianca känner obehag.

I en uppdatering på Instagram story där Bianca syntes kolla på tv-serien skrev hon att hon inte skulle kunna se Linus på samma sätt igen – efter att ha sett scenerna från serien.

Polisens plötsliga beslut

Linus har idag över 60 tusen följare på sin Instagram och just via sociala medier kan fansen få ta del av Linus mer privata sida. Där delar han bland annat med sig av familjebilder och tankar.

Under onsdagen blev det känt att artisten Danny Saucedos middagsshow stoppats av polisen. I helgen skulle han nämligen framföra ett uppträdande i samband med en trerättersmiddag på Pite Havsbad, men efter att polisen gjort en upptäckt blev det ändrade planer.

Piteå kommun hade tidigare gett grönt ljus till evenemanget som skulle välkoma 250 gäster. Men under onsdagen meddelade polisen att evenemanget räknas som allmän sammankomst och att det därav max får vara 50 personer som närvarar.

– De får fortfarande ha honom där men då gäller begränsningen om max 50 personer och de måste skicka in en anmälan om detta till oss, förklarade Peter Lundmark, tillförordnad lokalpolischef i Piteå Älvdal, till TT

Linus Wahlgrens starka reaktion

Beslutet är inget som Danny själv har kommenterat. Istället har artisten fokuserat sina Instagram uppdateringar på att han under fredagen släpper ny musik.

Men Linus däremot visar sig ha reagerat starkt på detta. I en uppdatering på Instagram story skriver han om känslorna över att Dannys show ställts in.

”Det är alltså ok att fylla restauranger och andra ställen med folk. Men så fort en artist ställer sig på scen så börjar smittan spridas? Jävla idioti!!!”, skriver Linus.

Linus och Danny ser vanligtvis inte ut att ha någon relation till varandra, då de inte följer varandra på sociala medier. Men just detta ämne ser ut att beröra Linus ordentligt.

Linus Wahlgrens Instagram story

Foto: Instagram

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT