LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjens gripande oro för Christina Schollins hälsa: ”Mörkt”

17 mar, 2024 
När Linus Wahlgren gästar Nyhetsmorgon berättar han om oron för föräldrarna.
– Börjar fundera på livet efter döden, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Christina SchollinBrand logo
Fem blixtsnabba med Christina Schollin

Under lördagens sändning av Nyhetsmorgon gästas programledaren Jenny Strömstedt av ingen mindre än Linus Wahlgren. Linus är nämligen aktuell med musikalen Lazarus på Göta Lejon.

Men under segmentet kommer de även in på andra samtalsämnen, som bland annat livet efter döden. Något som får skådespelaren att avslöja en oro som han har.

Linus Wahlgrens oro för föräldrarna: ”Livet efter döden”

Det är nämligen så att Linus börjat fundera kring hans föräldrar, Hans Wahlgren och Christina Schollin.

– Jag tycker att ju äldre jag blir så kanske jag börjar... Gud vad mörkt. Men att jag kanske börjar fundera på livet efter döden, säger han.

– Hur då?, undrar Jenny.

– Nej men att ens föräldrar blir äldre, så där... och deras vänner har fallit bort som jag har vuxit upp med och så där. Jag tycker att det börjar snurra mer sådana tankegångar.

Christina Schollins motgångar med hälsan

Men som tur är så mår ju Christina idag finfint, däremot har hon faktiskt stött på några tuffa motgångar med hälsan. För ett par år sedan upptäckes bland annat hennes artros, i en intervju med Allas berättade hon då:

– Jag skulle kliva ut ur en hög bil, och vred då till mitt knä på något konstigt vis, så att det liksom small till. När jag kom hem fick jag göra en röntgen och då upptäcktes att jag har artros.

Under 2023 försämrades även hennes syn och det visade sig att hon drabbats av gula fläcken.

– Ja, nej men jag har råkat ut för problem med gula fläcken. Jag kan ju inte titta på Instagram och jag är ju aktiv på Instagram, berättade Christina i Min sanning.

FOTO: TV4Play / Stefan Jerrevång/TT

Annons