Linus Wahlgrens ord efter missen i Nyhetsmorgon: ”Skäms”

Linus Wahlgren i Nyhetsmorgon

När Linus Wahlgren gästade Nyhetsmorgon i helgen råkade han göra en tabbe.
Nu förklarar skådespelaren anledningen till missen i direktsändning.
– Det blev svengelska, skriver han på Instagram.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 43, är van vid rampljuset. Under sin karriär har han varit med i flertalet filmer och föreställningar, men när det kommer till familjens realityserie, Wahlgrens värld, är Linus lite mer i bakgrunden. I en intervju med Allas berättade Linus Wahlgren tidigare i år att det finns flera anledningar till att han väljer att inte vara med i Kanal 5-serien.

– Jag tror inte det skulle gynna mig att vara en karaktär där, som exempelvis mamma och pappa är. Dessutom är det ju Pernillas och Biancas grej – och de gör det jättebra. Jag älskar att de vågar vara så spontana och bjuda på sig själva, sa han till tidningen och fortsatte:

– För egen del är jag inte lika öppen att dela med mig av mitt privatliv. Jag är inte lika bekväm att vara personlig.

Linus Wahlgrens miss i Nyhetsmorgon

I söndags fick vi dock se Linus Wahlgren i rutan igen, den här gången i TV4:s Nyhetsmorgon. Skådespelaren var där för att prata om att om sin roll som Jesus i Jesus Christ Superstar. Föreställningen kommer att visas på Dalhalla, vilket är en utomhusarena som ligger i ett kalkstensbrott i Rättvik.

Programledaren Maria Forsblom, 33, frågar Linus hur det är att uppträda på Dalhalla och när han ska beskriva känslan av att vistas i ett kalkstensbrott går det inte riktigt som han hade tänkt sig.

– Ja, jag har gjort någon grej där tidigare. Och det är ju verkligen maffigt. Man kliver ner i den här stora… pitten liksom, säger Linus Wahlgren och brister ut i skratt när han inser sitt misstag.

Även Maria Forsblom börjar också fnissa och Linus är snabb på att rätta sig.

– Förlåt, det där blev fel. Det är som en stor grop, tillägger han.

Pernilla Wahlgrens pik till lillebrodern

Linus syster, Pernilla Wahlgren, 52, satt hemma och kollade på Nyhetsmorgon i söndags. Hon uppmärksammade såklart lillebroderns miss och delade med sig av tabben på sin Instagram story.

”Man kliver ner i den stora PITTEN”, skriver Pernilla.

Nu väljer Linus att besvara Pernilla Wahlgrens pik i ett inlägg på in Instagram story.

”Alltså jag syftar på spelplatsen som är en jättegrop. Pitt = grop. Det blev svengelska. Jag skäms. Tack och hej”, skriver Linus Wahlgren.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4