Linus Wahlgrens nya glädjebesked efter långa pausen

Linus Wahlgren

I december fick Linus Wahlgren lägga tennisskorna på hyllan efter att ha skadat sig.
Nu kommer skådisen med ett glädjebesked.
– Fan vad jag längtat, skriver han på Instagram.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 43, är van vid att stå på scen och synas på tv. Vi har bland annat kunnat se honom i storfilmer som Hundtricket och Göta kanal 2 samt en rad framgångsrika musikaler.

Något Linus inte är lika bekväm med är att vara med i familjens realityserie Wahlgrens värld, där Kanal 5-tittarna får följa bland andra Linus syster Pernilla Wahlgren, 52, och systerdottern Bianca Ingrosso, 25.

– Jag älskar att de vågar vara så spontana och bjuda på sig själva. För egen del är jag inte lika öppen att dela med mig av mitt privatliv, sa Linus i en intervju med Allas.

Linus Wahlgrens ord om skadan

Förutom att skådespela och sjunga älskar Linus Wahlgren att spela tennis. I december resulterade träningen i en fotskada, vilket skådisen berättade i ett inlägg på Instagram vid tillfället.

”Tennis är en hård sport”, skrev Linus intill en bild på sin gipsade fot.

I kommentarsfältet var följarna snabba med att skicka uppmuntrande hälsningar till Linus. Exakt vad som hände honom är dock ännu oklart.

Hälsenan? Trist som fasen. Krya snabbt och jobba hårt med rehab!”, skrev en person i en kommentar.

”Oj då!! Krya på dig”, hälsade en annan.

Nya glädjebeskedet om hälsan

Efter att ha varit skadad en längre tid kommer Linus Wahlgren nu med ett glädjande besked till följarna – han är nämligen tillbaka på banan igen.

”Tillbaka på tennisbanan efter 2,5 månaders skadeuppehåll. Fan vad jag längtat. Håll tummarna att foten håller”, skriver en lycklig Linus.

Flera följare har lagt märke till Linus stora leende på bilden och är glada över att han återigen är på benen. Även mamma Christina Schollin, 82, går att hitta i kommentarsfältet.

”Åh vad jag blir glad att se denna bild ! Som jag har längtat efter att du skall bli återställd!”, skriver hon.

”Välkommen tillbaka!”, skriver en annan person.

https://www.instagram.com/p/B8WrpkQn_yi/

FOTO: Tommy Holl / IBL/TT, Eero Hannukainen/TT