Linus Wahlgrens markering efter Pernilla Wahlgrens bild

Linus Wahlgren är lite av familjen Wahlgren/Ingrosso-klanens doldis gällande privatlivet.
Men när systern Pernilla Wahlgren valde att dela en bild som kanske inte var riktigt vad Linus önskade – så valde han att ge svar på tal.

Realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay tog tittarna med storm redan från start. Artisten Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, står för huvudunderhållningen i programmet.

I Wahlgren/Schollin/Ingrosso-släkten är det flera som är kända, vilket har lett till att det är flera kända ansikten som dyker upp i tv-programmet.

De personer som kan synas till vid Pernillas sida är bland annat artistens föräldrar Hans Wahlgren, 82, och Christina Schollin, 82, och men också barnen Oliver Wahlgren-Ingrosso, 30, Benjamin Ingrosso, 22, samt Theo Wahlgren, 12.

Två Wahlgrenare som tittarna får se, men inte alls lika ofta, är Pernillas syskon Niclas Wahlgren, 54, och Linus Wahlgren, 43.

Pernillas öppenhet till följarna

Något som kännetecknar Pernilla är att hon är väldigt öppen om sitt liv till sina följare.

På sociala medier uppdaterar artisten dagligen sina följares flöde med bilder och videos som ger en stor inblick i Pernillas liv.

Häromdagen valde Pernilla att dela med sig av en bild som inte var riktigt lika nytagen som majoriteten av hennes delningar.

”Skönt gäng! Vem sa att det var bättre förr…?! Syskonen Wahlgren 1997”, skriver Pernilla till sin bild följt av ett flertal emojis.

”Tack syrran”

Engagemanget väcktes direkt i kommentarsfältet av Pernillas följare.

”Men så söta. Pernilla, du ser på riktigt yngre ut nu än på bilden”, skriver en. ”Ni ser ut som gänget från ‘Friends’ typiskt 90-tal”, fyller en annan i.

Det var bättre förr, men ni är snyggare nu”, kommenterar en tredje person.

En person som inte var lika entusiastisk till Pernillas bild var brodern Linus.

Linus Wahlgren på Pernillas Wahlgrens show Hybris

Linus Wahlgren på Pernillas Wahlgrens show Hybris. FOTO: Karin Törnblom/TT

”Tack syrran. Verkligen. Tack!”, kommenterar lillebror Linus Wahlgren till Pernilla bild. Denna kommentar med en lätt ironi är inget som Pernilla i skrivande stund har valt att svara på.

Bilden undgick inte heller storebror Niclas Wahlgren som även han kommenterar. Men alltså. Va faaaan”, skriver Niclas till bilden följt av flera emojis som skrattar så mycket att de gråter.

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Lotte Fernvall/TT