ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linus Wahlgren bekräftar stora lyckan – orden om glädjen: ”Verkligen kul”

31 aug, 2023 
Linus Wahlgren
Det är flera spännande grejer som händer i Linus Wahlgrens liv.
När Hänt träffar honom på röda mattan berättar Linus om familjens storsmäll på Kristallen, hans nya tv-serie och sommaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgrens kryptiska svar om kärlekslivet: ”Jättefling”Brand logo
Linus Wahlgrens kryptiska svar om kärlekslivet: ”Jättefling”

Linus Wahlgren, 46, bror till Pernilla Wahlgren, 55, lever just nu ett hektiskt liv med många bollar i luften. Med flera nya projekt på gång och stora händelser inom familjen berättar Linus för Hänt om sitt liv på senaste.

Linus Wahlgren om lyckan inom familjen: ”Superkul”

Det är på röda mattan för Netflix premiären av En dag och en halv som Hänt träffar Linus. Bara dagar innan har Kristallen-galan inträffat, något som blev en händelserik kväll för Wahlgren och Ingrosso-familjen.

Systersonen Benjamin Ingrosso fick nämligen ta emot två Kristallen-pris, och systerdottern Bianca Ingrosso fick en.

– Verkligen kul! Jag träffade Benjamin igår på kvällen, jag satt och käkade en middag och då kom han förbi. Nej men jag är superglad, superkul! De är väldigt väl värda allihopa, säger Linus.

Linus Wahlgren avslöjar hemliga projektet: ”Får inte prata om det”

Linus får därefter frågan om vad han har för nya spännande projekt på gång framöver.

Annons

– Just nu håller jag på och filmar lite grann och ska göra det i typ en månad, en och en halv månad till. Sedan ska jag vara ledig innan jag börjar jobba med en musikal som heter Lazarus, säger han och fortsätter:

– Jag filmar en tv-serie som heter Maffia. Den kommer på Viaplay, så småningom... Förhoppningsvis, you never know, som läget är nu i branschen. Och sedan filmar jag en annan grej men jag får inte prata om det.

Linus säger att det hemliga projektet kan komma att avslöjas senare i höst.

Linus Wahlgrens svar om kärlekslivet: ”Jättefling i sommar”

Men kärlekslivet då, har du haft någon sommarfling?

– Eh, nej, jag har hängt på mitt landställe och mest med mina kompisar. Så jag och mina kompisar har haft en jättefling i sommar, säger Linus skämtsamt och fortsätter:

– Vi har hängt på varandras landställen, vi var på Way out West, vi hälsade på kompisar på Gotland och nere i Skåne, och lite sådär.

FOTO: Jari Kantola / Elin Jonasson

Annons