Artikeln innehåller reklamlänkar

Linus Wahlgrens ärliga ord om känslorna efter livsförändringen

Linus Wahlgrens ärliga ord om att bli äldre.

Nyligen firade Linus Wahlgren sin födelsedag tillsammans med familjen i Spanien.
När Hänt träffar honom på premiären av Häxorna i Eastwick berättar han om hur det känns att bli äldre och vad han har på gång i framtiden.
– Då jävlar, säger Linus.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 43, började medverka i olika teaterpjäser redan från barnsben. Sedan karriären drog igång har han också medverkat i flertalet filmer och serier på tv. Senast har han medverkat i tv-serierna Storm på Lugna gatan på SVT samt Morden i Sandhamn på TV4.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Skådespelartalangen finns minst sagt i blodet med stjärnskådisen Christina Schollin, 81, som mamma och Hans Wahlgren, 82, som pappa.

När Hänt träffar Linus Wahlgren på premiären av musikalen Häxorna i Eastwick på Cirkus i Stockholm, ska han precis möta upp sina föräldrar och berättar vad han har på gång under hösten.

– Jag har två tv-serier och en långfilm som kommer nästa år, säger Linus Wahlgren och fortsätter:

– Det går bra, men jag får inte prata om det. Det är det som är så tråkigt. Men då jävlar.

Så firade Linus Wahlgren sin födelsedag

Bara några dagar tidigare har Linus fyllt år och Hänt passar på att gratta i efterskott och frågar även hur den stora dagen firades:

– Med syster och syskonbarn i Palma, säger Linus Wahlgren till Hänt.

Linus Wahlgren fyllde år den 10 september. Helgen innan födelsedagen gästade han bröllopet mellan nära vännerna till familjen Wahlgren, Melina Criborn, 29, och Jacob Criborn, 29. På plats för bröllopet i Palma, Spanien, fanns även Linus syster Pernilla Wahlgren, 51, samt syskonbarnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 22.

På födelsedagen publicerade Pernilla Wahlgren en bild på sig själv och sin lillebror för att gratta honom på den stora dagen.

”GRATTIS min älskade bror & min bästa vän på födelsedagen!!! Snygg, snäll, rolig & singel. Perfekt kombo, om du frågar mig!”, skrev Pernilla Wahlgren till bilden.

Kommentarsfältet svämmade över med grattishälsningar till Linus Wahlgren. Bland annat från mamma Christina.

”Mina älskade ungar! Tag hand om brorsan i dag och fira honom ordentligt, Pernilla!”, skrev Christina Schollin.

En följare fick en chock över det faktum att Linus Wahlgren fyllt 43, och kan inte förstå att han hunnit bli över 40:

”Jag var tvungen att googla honom häromdagen för att få en ålder, trodde han var ett sladdbarn av rang… Men då är den jäkeln över 40? Sjukt, trodde han var jämngammal med mig som är född 1989”.

Men att bli äldre är ingenting som verkar oroa Linus Wahlgren.

Hur känns det att bli äldre?

– Det är som det är, säger han till Hänt.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Tommy Holl

SENASTE NYTT!