Linus Wahlgrens familjelycka – 8 år efter skilsmässan

Linus Wahlgren Jessica Wahlgren

Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren gick skilda vägar 2012.
Tillsammans har de barnen Linn och Colin.
Nu skriver Linus Wahlgren om sin stora familjelycka – åtta år efter skilsmässan från Jessica.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 43, och ex-frun Jessica Wahlgren, 45, skiljde sig 2012 – efter tio år tillsammans. Under sitt äktenskap fick de dottern Linn och sonen Colin, som idag är 13 respektive 10 år gamla.

Linus Wahlgren har tidigare varit öppen med att paret länge kämpade för att få äktenskapet att fungera, men att både han och Jessica tillslut insåg att det var för det bästa att gå skilda vägar.

– Vi kämpade länge, vi försökte och gav inte upp i första taget. Jag tycker vi gjorde vårt absolut bästa för att få det att fungera. Fast till slut kände vi att vi kommer att få det bättre om vi är kompisar, berättade Linus till Expressen 2016.

Linus om Pernilla och Jessicas relation

Trots att det nu är åtta år sedan Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren separerade är Jessica fortfarande en stor del av Wahlgren-familjen. Jessica är nämligen nära vän med Linus storasyster Pernilla Wahlgren, 52, och syns ofta i Pernillas realityserie Wahlgrens värld. De forna svägerskorna jobbar dessutom tillsammans då Jessica är make up-artist och sminkar Pernilla till hennes shower.

Under en frågestund på sin Instagram story fick Linus Wahlgren tidigare en fråga om hur han ser på Pernilla Wahlgrens nära relation med ex-frun Jessica.

”Håll dina vänner nära och dina fiender närmare”, svarade Linus kryptiskt vid tillfället.

Linus Wahlgrens familjelycka

Nu väljer Linus Wahlgren att visa upp sin familjelycka – åtta år efter skilsmässan från Jessica Wahlgren. Det forna parets son Colin fyllde nämligen 10 år i dagarna, vilket självklart firades av föräldrarna.

Instagram visar Linus upp sonen, som dagen till ära var iklädd en ananasdräkt. På bilden ses den ananasklädda Colin dessutom ha solglasögon, en mugg och en ukulele med samma motiv.

”Jävlar vad jag älskar den här ananasen”, skriver Linus följt av ett hjärta och fortsätter:

”10 år fyller han idag också”

Kommentarsfältet är fyllt med grattishälsningar till sonen, och bland andra Pernilla Wahlgren passar på att skicka en hälsning till brorsonen:

”Grattis till den finaste ananasen i hela världen!!!”, skriver hon.

FOTO: Tommy Holl/TT, Cecilia Liljeton/TT

SENASTE NYTT!