Linus Wahlgrens avslöjande om kärlekslivet efter tystnaden

5 saker du vill veta om skådespelaren Linus Wahlgren

Sedan skilsmässan från Jessica har Linus Wahlgren varit förtegen kring sitt kärleksliv.
I ett nytt inlägg på Instagram kommer han nu med en uppdatering.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 43, och Jessica Wahlgren, 45, gick skilda vägar 2012 efter ett tio år långt förhållande. Ex-makarna har barnen Colin, 9, och Linn, 14, ihop och det verkar som att de har en god relation till varandra än idag.

– Herregud, det har funnits tillfällen när jag har velat slå honom i huvudet med en stekpanna. Det finns en anledning till att vi skildes. Men samtidigt så är det pappan till mina barn, som jag en gång har älskat och fortfarande älskar, om än på ett annat sätt i dag, har Jessica tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Mystiken kring Linus kärleksliv

Förra året fick Linus Wahlgren en förfrågan om att agera ungkarl i TV4:s dejtingsåpa Bachelor. Detta var något ex-hustrun hejade på, men Linus verkade inte vara lika taggad.

– Men de hade i alla fall rätt i att jag är singel, sa Linus då till Aftonbladet.

I september bestämde sig Linus syster, Pernilla Wahlgren, 52, för att hjälpa sin lillebror lite i dejtingdjungeln. Intill en bild på dem två skrev hon:

“Snygg, snäll, rolig och singel. Perfekt kombo om du frågar mig!”

I kommentarsfältet vällde kärleksinviterna in men det är oklart om Pernillas kontaktannons ledde till en dejt för Linus Wahlgrens del.

Nya beskedet om dejtandet

Sedan skilsmässan från Jessica Wahlgren har Linus varit väldigt förtegen kring sitt kärleksliv. I ett nytt inlägg på Instagram får följarna äntligen en uppdatering om hur det går för honom – men det är ett lite lurigt besked.

”Jag väntar fortfarande”, skriver Linus intill en bild på sig själv när han rastar en hund.

För snart 20 år sedan spelade Linus Wahlgren huvudrollen i filmen Hundtricket. I denna lånar han en hund och går ut på promenad i förhoppningen att träffa en kvinna.

I kommentarsfältet till Linus inlägg verkar det som att följarna tycker att referensen till den klassiska kärleksfilmen är väldigt underhållande.

”Kör du Hundtricket Linus??”, skriver en person.

”Står du kvar? Jag kommer kommer som ett skott”, hälsar en annan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!