Linus Wahlgren om återföreningen med ex-hustrun Jessica

Linus och Jessica Wahlgren

Linus och Jessica Wahlgren skilde sig för åtta år sedan.
Nu avslöjar skådespelaren återföreningen med ex-hustrun.

2012 bestämde sig Linus Wahlgren, 43, och Jessica Wahlgren, 45, för att gå skilda vägar efter tio år tillsammans. Idag har de delad vårdnad om de gemensamma barnen Colin och Linn.

Trots att Linus och Jessica inte längre är ett par syns Jessica med jämna mellanrum i realityserien Wahlgrens värld, detta då hon är en nära vän till Linus storasyster Pernilla Wahlgren, 52. Det verkar som att stämningen mellan ex-makarna är god.

– Det finns en anledning till att vi skildes. Men samtidigt så är det pappan till mina barn, som jag en gång har älskat och fortfarande älskar, om än på ett annat sätt i dag, sa Jessica Wahlgren nyligen i en intervju med tidningen Amelia.

Kärlekslivet efter skilsmässan

Sedan skilsmässan har Linus varit väldigt förtegen om sitt kärleksliv men det verkar inte som att han har haft en längre relation de senaste åren.

Under en frågestund på Instagram story förra sommaren bekräftade skådespelaren att han är singel och i höstas försökte Pernilla ordna en dejt till lillebrodern genom att lägga upp en bild på dem två på sitt Instagram-konto.

“Snygg, snäll, rolig och singel. Perfekt kombo om du frågar mig!”, skrev Pernilla till bilden.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Jessica och Linus återförening

Både Jessica och Linus Wahlgren är måna om att upprätthålla en bra vänskapsrelation för barnens skull. De talar ofta gott om varandra i intervjuer och sociala medier – men följarna får väldigt sällan se dem tillsammans.

I helgen blev det dock ändring på detta. Linus avslöjar då att han och Jessica har återförenats för att fira mors dag och i bildtexten hyllar Linus Wahlgren sin ex-hustru.

”Firar mamman till mina barn”, skriver han till en av bilderna.

”Glad mors dag Jessica Wahlgren världens bästa mamma”, skriver han till en annan.

Jessica har nu lagt upp ett inlägg där hon tackar Linus för det fina firandet.

”Tack Linus Wahlgren för en supermysig mors dags-middag. Barnen ville INTE vara med på bild men det viktigaste var att de var där och jag är sååå tacksam över att jag får vara deras mamma så det gör inget”, skriver Jessica Wahlgren.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Jonas Hessman/TT