LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linus Wahlgren ångrar sig efter att ha lämnat Jessica: “Blev för jobbigt”

08 nov, 2023 
Jessica Wahlgren
Linus Wahlgren har ångrat sig.
Efter att lämnat sin ex-fru Jessica Wahlgren Norman berättar nu Jessica om ett privat samtal mellan de två.
– Då hade vi redan skilt oss, säger hon i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Jessica Wahlgren Norman, 48, är idag en av Pernilla Wahlgrens, 55, bästa vänner. Men det är egentligen Linus Wahlgren, 47, som är anledningen till att hon blev en del av familjen.

Linus och Jessica var nämligen tillsammans under tio års tid men 2012 valde de att ansöka om skilsmässa. Ex-makarna har tillsammans barnen Linn, 18, och Colin, 13.

Jessica Wahlgren talar ut om okända diskussionen med ex-maken

I ett nytt avsnitt av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar nu både Jessica och Hanna Hedlund, 48, om hur det varit att skaffa barn med män som levt turnéliv. För Jessicas del väcker ämnet minnen från när Linus tog ett beslut som ställde till det rejält.

– När Collin var nyfödd då fick Linus en drömroll. Jag var tveksam först för skaffa ett barn till för det här med sömnbristen, för jag mådde så dåligt under den perioden. Han sa då att det kommer att bli annorlunda den här gången för nu är vi hemma båda två, vi kommer att kunna hjälpas åt på ett annat sätt, säger Jessica i podcasten.

Annons

Hon fortsätter:

– Men så får han den här drömrollen i Sundsvall, premiär typ samma vecka som jag ska föda. Då sa han att ”du får bestämma. På riktigt, känner du att nej jag vill inte att jag tar den då är jag hemma. No hard feelings”. Och jag vet att det inte hade varit det.

Linus Wahlgren ångrade sig helt efter beslutet med Jessica

Vidare förklarar hon att hon inte hade mage att ta ifrån honom hans drömroll. I efterhand har däremot Linus själv insett att han ångrar beslutet han tog i relationen.

– Det fina i det här är att jag var så att nej det är klart du ska göra det. För man tänker jag fixar, det löser sig. Men i efterhand så säger han själv att hade jag fått ta om det här beslutet så hade jag inte ens frågat dig. Då hade jag tagit det beslutet och sagt nej. För det blev för jobbigt för mig och det var ändå fint att han såg det och att vi kunde prata om det men då hade vi redan skilt oss.

FOTO: TV4, SVT play

Annons