Artikeln innehåller reklamlänkar

Linnea Landström bryter tystnaden om sexet i TV4:s Farmen

Linnea Landström om sexet i farmen

Tv-profilen Linnea Landström berättar nu sanningen om vad som egentligen hände den där omtalade natten i Farmen.

Linnea Landström är en av årets deltagare i Paradise hotel. Men för många är hon mest känd för sin medverkan i TV4-programmet Farmen. Där gjorde hon avtryck för sin färgstarka personlighet, men också efter att hon och den andra deltagaren Alexander Vörös hade en liten romans. Deltagarna hittade varandra under inspelningarna och syntes en hel del ihop.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I samband med Linneas medverkan i Farmen spekulerades det även om hon och Alexander fått till det redan första natten i programmet. Tittarna fick då se Linnea Landström, som var programmets första storbonde, vakna upp bredvid Alexander Vörös i stugan.

– Den första natten på farmen var… trevlig. Det var en skön säng att sova i och varmt och gott. Det var väl jag som frågade om jag fick sova i storbondesängen och Linnea tyckte inte att det var en dum idé, säger Alexander Vörös i programmet och skrattar.

Men trots att de andra deltagarna ska ha sagt att de hört deltagarna få till det så har Linnea själv aldrig bekräftat händelsen.

Linneas avslöjande i Bladhs Bikt

Förrän nu. Det är i programmet Bladhs Bikt, där årets Paradise hotel-profiler grillas av programledaren Johanna Bladh, som Linnea ställs mot väggen och medger att hon var den första att ha sex i Farmen.

– Jag har aldrig bekräftat att jag låg med Alex, men ja det gick ganska vilt till, svarar hon och fortsätter:

– Efter nån flaska vin eller så, så slappnade han av. Han var lite sur för han försökte göra upp eld i spisen i typ tre timmar. Så sa jag ”kliv åt sidan” och fixade det på typ två minuter och då kränktes hans manlighet lite, säger hon och skrattar.

Programledaren Johanna Bladh är förvånad över svaret.

– Det känns inte som att farmen är ett program där man brukar få till det? Man är ändå ute i skogen, man har inte duschat?

Linnea skrattar och svarar:

– Nej exakt. Ha sex där bland blåbären… haha. Det är ett litet familjeprogram så man kanske inte tänker att det liggs där.

Bladhs Bikt är ett samarbete mellan Viafree och Hänt Plus och varje söndag grillas en ny deltagare i studion. Programmen sänds varje söndag på Viafree. För de tittare som vill ha en förlängd version finns ett längre program på Hänt Plus där deltagarna svarar på tittarnas frågor.

HÄR kan du se veckans avsnitt där Linnea ställs mot väggen!

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Paradise hotel-Alexandra om Ludvigs svek: ”Hade flickvän”

FOTO: NENT, TV4

SENASTE NYTT!