Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linnéa Henriksson i försvar efter Bagges hårda kritik

02 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Linnéa Henriksson försvarar Christer Sjögren efter Laila Bagges kritik.
Laila Bagge har tidigare i veckan kritiserat Christer Sjögren för hans beteende i Så mycket bättre. Nu träder Linnéa Henriksson fram till Christer Sjögrens försvar.
Annons

Laila Bagge, 45, kritiserade tidigare i veckan Christer Sjögrens beteende i Så mycket bättre. Det var under 53-åriga Louise Hoffstens dag i Så mycket bättre som Laila Bagge tyckte att Christer Sjögren, 68, tog för stort utrymme i programmet.

– Han bara brakar på. Ingen känsla, inget ta in stämningen och att hon har haft det svårt. Det här kanske har varit jättejobbigt för henne. Utan, han bara kör på och pratar om sig själv och skämtar bort grejer, sa Laila Bagge i Rix Morronzoo.

I gårdagens sändning av Rix Morronzoo besökte artisten Linnéa Henriksson, 31, som också medverkar i årets säsong av Så mycket bättre och berättade om hur hon upplevde inspelningen. Bland annat tycker hon att det är roligt att se programmet efter att ha spelat in allt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är ju intressant nu när man ser programmet, att titta på det som ett tv-program när man har varit med hela dagarna. “Aha, det var det här som var höjdpunkten under dagen, de där grejerna kom inte med”. Det var ju kul att få vara med på plats också, att faktiskt få göra programmet för att få se allt det där bakom kulisserna, säger Linnéa Henriksson i Rix Morronzoo.

Annons

Linnéa konstaterar att det är mycket som blivit bortklippt av programmet.

Laila Bagge passar även på att ta upp sin kritik om Christer Sjögren när Linnéa väl finns med i studion.

– Det var inte en så generös bild av honom i det senaste, med Louise och han skulle göra käppen … Det kändes väldigt gubbe över femtio. Jag tänker på mig själv och hör ingen annan, säger Laila Bagge.

Linnéa Henriksson håller inte med om den bilden.

– Så var det inte på plats, dock. Alltså, alls. Då var det ett otroligt fint och varmt gäng som man fick vara med, säger Linnéa Henriksson.

Nu på lördag är det Linnéa Henrikssons tur att höra sina låtar framföras av de övriga artisterna. Förutom Christer Sjögren och Louise Hoffsten är det Charlotte Perrelli, 44, Eric Gadd, 53, Stor, 31,  och Albin Lee Meldau, 30, som medverkar i programmet.

FOTO: Ibl

Annons