Linnea Henriksson hyllas för ärliga familjebilderna

Linnea Henriksson hyllas för ärliga familjebilderna

För ett halvår sedan blev Linnea Henriksson mamma för första gången.
På sociala medier ser det ofta ut som att livet flyter på lätt för många – men inte för Linnea Henriksson.
Nu avslöjar artisten om hur livet hemma inte går ihop.
Slå på ljud

I Idol 2010 fick tittarna för första gången lära känna artisten Linnea Henriksson, 33. Sedan dess har hon släppt flera hitlåtar samt hyllats för sin insats i Så mycket bättre, och i samma veva som hon var aktuell i programmet avslöjade hon att hon och sambon Wille Alin, 32, väntade sitt första barn.

Artistens Instagram-konto har rullat på med både ärliga men också glamorösa bilder. Men en röd tråd Linnea har i sitt flöde är att det dyker upp en bild om hur verkligheten ser ut för henne.

Får inte ihop det

Efter en hel del glamorösa bilder väljer nu sångerskan och framtida Mello-programledaren att dra till med en riktigt ärlig vardagsbild – och som hon hyllas för det!

På bild 1 kan man se Linnea ta en selfie i badrummet och på bild 2 ser vi ett collage med en bildsamling från hur familjens hem ser ut för tillfället.

“Nu när ni sett hur cool jag ser ut på scen i några inlägg så gör vi ett litet klipp till verkligheten. Nej, vi får inte ihop det där förbannade livspusslet, men nu har jag aldrig haft tålamod för pussel ändå”, skriver Linnea till bilden och fortsätter:

“Jag bara kör. Och gör. Och va F** spelar det för roll om lägenheten är kaos och vi börjar bli tjenis (som om vi inte va det redan) med alla hämtmat-ställen i närheten? Rätt stor faktiskt.”

Men Linnea klargör att det bara handlar om försöka hålla upp kulisserna till det som betyder något, och att skulle de kräva annat av dem skulle de helt enkelt gå sönder och samman.

Stödet från följarna

Familjen mår bra och tar sig tid för återhämtning, något som fansen uppmuntrar.

“Skönt att se hur det kan vara och att det är ok hälsar en nybliven morsa”, kommenterar en till inlägget.

“Inte lätt att vara popstjärna och supermamma samtidigt. Kämpa!!”, skriver en annan.

Linnea avslutar sitt inlägg simpelt med:

“Livet, kompisar. Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än så”.

FOTO: Jessica Gow/TT, Instagram

SENASTE NYTT!