Linnéa Åkesson och Esmeralda Gyllensvärd utkastade från Farmen

Linnea Åkesson tvingas lämna Farmen 2020

En sammanbiten Paolo Roberto meddelade Linnéa Åkesson att hon var tvungen att lämna Farmen 2020. Orsaken var att hon hade fuskat – något produktionen ser allvarligt på.

I torsdags fick TV4-tittarna se hur Farmen-deltagaren Linnéa Åkesson, 28, plötsligt tvingades lämna inspelningen. I ett möte med programledaren Paolo Roberto bekänner hon att hon fuskat.

– Jag är medveten om att jag brutit mot en regel. Jag råkade få med mig en bondepraktika av misstag till Torpet när jag åkte dit, jag märkte det när jag kom till Torpet, berättade hon.

Trots att hon erkände själv att hon brutit mot reglerna så var känslorna starka och Linnéa grät efter samtalet.

– Just det här är jättejobbigt. Att åka härifrån. Det är jobbigt.

Även deltagaren Esmeralda Gyllensvärd tvingades lämna av samma anledningen som Linnea. Hon befann sig på Torpet när Paolo Roberto samlade deltagarna och berättade att de hittat bondepraktikan bland Esmeraldas tillhörigheter, och därför tvingades även hon lämna.

Linnéa Åkesson om bråken i Farmen 2020

Linnéa har i tidigare avsnitt flaggat för att hon var frustrerad över den dramatik och de bråk som fanns under inspelningsperioden.

– Vi tjejer måste hålla varandra om ryggen här inne, men det är inte alla som gör det, berättade hon i ett tidigare program.

Tidigare har Linnéa berättar för Hänt om att hon upplevde att det fanns gruppindelningar, och att det var något hon tyckte var jobbigt.

– Det var psykiskt svårt att befinna sig i ett hus med folk som man ville lita på men samtidigt inte kunde med tanke på att det var en tävling. Man hörde olika versioner från olika personer och tillslut visste man inte vad som var sanning eller inte. Stämningen efter jag kom tillbaka från torpet var inte som den var när innan jag åkte dit.

Linnéa Åkessons förändring efter Farmen

Nu väljer Linnéa Åkesson att berätta sanningen om tiden i Farmen. På sin Instagram berättar hon om de starka känslorna och att hon kände sig klar med sitt deltagande.

”Jag ville hem. Jag orkar inte ”spela spelet” längre. Jag mådde inte psykiskt bra av det och kände det redan efter jag kom tillbaka från torpet”, skriver hon på Instagram.

Samtidigt vittnar Linnéa Åkesson om att sommarens inspelning definitivt förändrat henne som person.

”Farmen har gjort mig till en mer ödmjuk person privat, det är en vinst för mig. Ni som står mig nära vet att jag har en del hjärnspöken när det gäller min egen spegelbild så att både se och höra sig själv på tv har varit jobbigt stundtals men samtidigt något lärorikt, dock har jag en en bit kvar”, skriver Linnea.

28-åringen tycker dok inte att allt var bortkastad tid, vissa upplevelser uppmuntrar hon nu sina följare att testa på.

”Rent allmänt tycker jag alla borde testa att leva utan mobil och sociala medier en tid och bara leva lite i nuet. Och sist med inte minst – Tack för all kärlek”.

https://www.instagram.com/p/B8zBxxEHL86/

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!