LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Svahns kärleksförklaring till Petter Northug: ”Besvarad...”

11 dec, 2022 
Maja Slobodnik
Petter Northug och Linn Svahn.
Linn Svahn avslöjar den hemliga relationen till Petter Northug.
Här är hennes sanna känslor för ”mannen i sitt liv”!
– Lite ”head over heels”..., berättar Svahn.
Annons
Skidåkning i Stockholms innerstadBrand logo
Skidåkning i Stockholms innerstad

Den svenska skidåkaren Linn Svahn har fattat lite extra tycke för norrmannen Petter Northug, rapporter Svensk Dam. Eller i sina yngre dar iallafall...

Som tonåring hade Svahn bara ögon för Northug – och i början av sin skidkarriär öppnade skidåkaren upp om sin första, största kärlek. Detta efter att Northug själv visat intresse för historian.

Efter en tävling i Davos 2019 berättade Northug för svenskan att han uppfattat hennes starka känslor. Svahn var dock tydlig med att den tiden är förbi.

Annons

– Han var min största kärlek i livet. Under 2014 och 2015 var jag lite ”head over heels” där. Men nu kände jag ”nej, nej, det är nog över”, har Svahn berättat.

På Instagram postade hon bilder på norrmannen med hjärtan och hashtaggen ”mannen i mitt liv”.

Konfronterade Linn Svahn i Davos

Det var under världscupen 2019 som Petter Northug passade på att besvara Linn Svahns förälskelse... Men han var lite sent ute, enligt Svahn. Efter deltävlingen i Davos kom han fram till Svahn för att berätta att han visste. Han påminde henne då om den bild hon postat på sin Instagram. En bild på Northug tillsammans med en massa hjärtan och texten ”mannen i mitt liv”, skriver Aftonbladet.

Annons

Svahn var dock tydlig med att hennes känslor svalnat, men hon berättar att han länge varit en av hennes idoler. I Davos beskrev hon honom mer som en inspiration än ett kärleksintresse.

– Jag vet inte om kärleken är besvarad. Men jag har varit ganska tydlig med att det där var fyra år sen också och att jag inte visste bättre, berättar hon.

Northug ska även ha skickat ett meddelande till Linn Svahn på Instagram, enligt Svensk Dam. Meddelandet ska ha varit kort men tydligt: ”älskling” och ett blått hjärta.

Annons

Om det faktiskt funnits någon riktig kärlek mellan skidåkarna är oklart.

FOTO: TT/Instagram

Annons