Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Lunds avslöjande om finalisterna i Robinson: ”Otroligt”

21 maj, 2019 
AvOla Brising
Fyra av sex finalister i Robinson på TV4 är kvinnor. Linn Lund avslöjar för de två kvarvarande killarna att de gjorde en pakt redan på flotten till ön – innan inspelningarna drog igång.
Annons
Linn avslöjar att Robinson-tjejerna paktade redan på flotten: ”Det är ganska girl power där”Brand logo
Linn avslöjar att Robinson-tjejerna paktade redan på flotten: ”Det är ganska girl power där”

De sex finalsiter som är kvar i Robinson på TV4 är Bonnie Barria (fd Almerstedt), 45, Emilio Strukelj, 28, Fia Grönborg, 23, Jannika Navjord, 43, Klas Beyer, 30, och Linn Lund, 29. I början av kvällens avsnitt sitter de och tittar på utsikten och ser tillbaka på det som har hänt tidigare i realityserien då Linn plötsligt avslöjar för killarna:

– Det mest intressanta är att redan på flotten så hittade Jannika, Jag, Fia och Bonnie varandra och sa att vi skulle köra och hålla varandra hårt om ryggen, och här sitter alla fyra… Det är ganska girl power där.

Framför kameran säger hon sedan:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle inte hävda att jag har handplockat dem, men det har gått otroligt, otroligt bra med dom människor jag ville ha med mig, för de är här… Jag är så sjukt nöjd över mig själv.

Dock märktes det i ett av förra veckans program att allt inte är helt perfekt i tjejpakten. Då var det Linn och Fia som blev förbannade på Bonnie därför att hon hade ändrat uppfattning om Sebastian Larsson, 31, efter att han kommit tillbaka från utposten och till och med var sugen på att ge honom en bit mat.

Annons

Sprickan i kvinnornas pakt i Robinson 2019 växer sig större

Även om Bonnie Barria efter påtryckningar från de andra två tjejerna inte gjorde det utan höll fast vid deras pakt, började något av en konflikt gro mellan dem. Och nu får vi se hur klyftan mellan Linn Lund och Bonnie Barria växer sig större. Linn förklarar irriterat:

– Bonnie är jättelångsamt på morgnarna för att hon har gjort illa ögat, så det har blivit ett irritationsmoment. Folk har gjort illa magar, fötter, fingrar och ändå försökt bidragit. Hon bara totalt låg och sov hela dan igår. Det spelar ingen roll hur ont du har. Du måste ändå bidra. Du kan inte förvänta dig att bli född nu av andra när vi är sex personer kvar.

Och detta är något som Bonnie verkar medveten om. För själv konstaterar hon:

– Det kunde inte ha blivit sämre timing på den här ögonskadan. Det kunde verkligen inte ha kommit mer olägligt. Jag tror folk tycker jag är en belastning i lägret just nu. Det är inte så roligt.

Robinson sänds söndag till torsdag klockan 21.00 på TV4 och på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons