Lindsay Lohan kär och galen i sin ryska toyboy Egor

Lindsay Lohan ler och ser även ut att må bättre som människa. idag är hon nykter och kär i den ryska unge Egor Tarabasov, ägare till en fastighetsbyrå i London.

Lindsay Lohan, 29, har kämpat med drogmissbruk och varit inblandade i otaliga skandaler, men nu verkar skådisens liv tagit en radikalt ny vändning. Hon är nykter och kär! Förra veckan la hon ut en bild på Instagram föreställande en man i bar överkropp och skrev: “Jag älskar honom”.

Killen ifråga är unge Egor Tarabasov, 22, ägare till en fastighetsbyrå i London och son till ryske oligarken Dimitrih Tarabasov, 51.

– Jag har inte känt Egor så länge. Vi har varit tillsammans i ungefär sju månader, säger en lycklig Lindsay till tidningen People.

Lindsay Lohan håller sig nykter och är kär på nytt! Foto: IBL

Inte undra på att hon är nöjd. Efter att ha roat sig med halva Hollywood är det antagligen ett smart drag av skådisen att blicka österut. Och med Egor har hon vunnit jackpot och funnit den perfekta pojkvännen. Detta då han både är toyboy, ett ungt och sexigt lammkött, och en förmögen sugar daddy åt henne samtidigt.

Egor har nämligen betalat av de stora skulder Lindsay drog på sig under sina vilda år. Det är också han som står för kost och logi på parets lyxiga kärleksresor.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Lindseys vänner är positiva till hennes nye unge pojkvän. De säger att han är mycket mognare än vad åldern antyder och han har gott inflytande på Lindsey, det menar en väninna i tidningen Sunday Mirror

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

SENASTE NYTT!