TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Thelenius om skräckupplevelsen: "Jag blev så rädd att jag höll på att kräkas"

25 mar, 2015 
AvPearl Åkesson
Linda Thelenius förföljdes av en stalker. En gång var hon så rädd att hon var nära att kräkas.
Annons

För 12 år sedan blev dåvarande tvåbarnsmamman “Big brother-Linda” med hela svenska folket efter att haft sex i tv. Nu har hon lugnat ner sig – gift sig och blivit trebarnsmamma. Idag heter hon Linda Thelenius, bor i fina Djursholm utanför Stockholm och är högaktuell i Dokusåpastjärnorna på godset. Tiden efter rampljuset har dessvärre varit allt annat än en bal på slottet. Linda har nämligen fått en 31-årig galen kvinna på halsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här är en människa som vill se ut som mig och började leva mitt liv. Hon blev besatt av mig, säger Linda i Aftonbladet.

Terrorn inleddes när Linda bytte till en ny frisersalong. Stalkern ska då ha fått upp ögonen för Linda och förföljt henne. Kvinnan har bland annat jagat in Linda i en hiss.

– Jag skrek “låt mig vara”, till slut blev jag tvungen att polisanmäla henne. Jag blev så rädd att jag höll på att kräkas. Hon blev hotfull och plingade på min dörr om nätterna och ropade i brevlådan, hon baktalade mig inför grannar.

Linda Thelenius har blivit förföljd av en stalker. Foto: IBL
Linda Thelenius har blivit förföljd av en stalker. Foto: IBL

Linda är inte den enda på salongen som stalkern attackerat. Förra året klippte kvinnan av en bit av frisörens hår framför de andra i personalstyrkan. Efter den händelsen ska kvinnan ha fortsatt med sina trakasserier och samtidigt försökt få frisören att dra tillbaka sin polisanmälan.

Linda har polisanmält kvinnan, men något brott kunde inte styrkas.

– Min klients inställning är att hon förnekar brott, säger kvinnans försvarare, advokat Tobias Enoksson.

Andra läser också:

Annons