LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Pritchard vill ha ett helt gäng ungar: "Då kan vi bilda vår egen familj von Trapp!"

14 dec, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Dottern Donna föddes för nio månader sedan. Nu längtar mamma Linda Pritchard redan efter fler barn.
Annons

Linda Pritchard, 32, har varit barnkär hela livet och velat ha egna småttingar sedan hon gick ut gymnasiet. När artisten fick dottern Donna, 9 månader, i mars var därför lyckan enorm.

– Att bli mamma är det bästa som någonsin har hänt mig. Det är precis så klyschigt som alla säger. Det är det största i livet, säger Linda Pritchard till Hänt.

Den barnkära sångerskan har i samma veva börjat tänka mycket på sin biologiska pappa som hon inte har kontakt med.

– Våra vägar har aldrig matchat riktigt. Och nu när jag är mamma själv så blir det så tydligt. Att inte känna kärlek för sitt barn, det kan jag inte riktigt förstå. Den kärleken jag känner för mitt barn är enorm, jag skulle aldrig kunna överge henne.

Annons

Däremot är artisten omgiven av en idel kärleksfull släkt. Sambon Oscar Görres, 29, mamma och styvpappa med efternamnet Pritchard samt svärföräldrarna ställer upp med mycket ömhet och barnpassning.

– Jag kommer inte från en familj som har haft mycket pengar. Däremot kommer jag från en familj där man tror på att allting löser sig.

Linda Pritchard fortsätter:

– Jag hade gärna haft 5-6 ungar. Vi får se hur många det blir till slut. Just nu känner jag att jag alltid vill ha en bebis. När Donna inte längre är det kanske jag får den där abstinensen igen. Då kan vi kanske bilda vår egen familj von Trapp.

I januari släpper sångerskan nytt material och i sommar turnerar hon med Diggiloo.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons