TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Lindorffs uppgörelse med TV4 – efter stoppade satsningen

16 jan, 2020 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Linda Lindorffs uppgörelse med TV4 – efter stoppade satsningen
Linda Lindorff berättade häromdagen att hon kommer att lägga ner sin TV4-blogg.
Nu avslöjar hon det nya kontrakt med TV4 som ger henne möjlighet att flytta bloggen – och att hon stannar på kanalen i ytterligare tre år.
”Det innebar så klart vissa förhandlingar”, skriver Linda Lindorff.
Annons

Linda Lindorff, 47, har under 14 säsonger varit programledare för Bonde söker fru i TV4. Där har hon hjälpt ensamma bönder hitta kärleken genom att dejta – och så småningom bo med – beundrare som tagit kontakt med dem via brev.

Nu är hon mitt uppe i inspelningen av den nya TV4-satsningen: Bonde söker fru – jorden runt. Där är upplägget detsamma som i Bonde söker fru, men bönderna är svenskar som driver jordbruk i andra länder. Bland annat kommer tv-tittarna att få följa med till Australien och Italien.

Linda Lindorff är bland annat programledare för Wild kids och Bonde söker fru.
Linda Lindorff är bland annat programledare för Wild kids och Bonde söker fru.

Härom veckan avslöjade Linda Lindorff att hennes blogg på TV4 läggs ner.

”Den här bloggen har varit väldigt rolig att ha, och den har också blivit väl läst av er (med över 400,000 unika besökare på en vecka som mest), och det tackar jag för, men nu har den gjort sitt. Det är dags för något nytt och jag har fått ett fint erbjudande om samarbete på en annan plats, ett annat forum, där bloggen kommer att fortsätta”, skrev Linda Lindorff i sitt sista blogginlägg.

Annons

Hon fortsatte:

Givetvis kommer även innehållet ändras något men mer om det framöver.”

Nytt kontrakt – ny blogg

På Instagram berättar Linda Lindorff att det är till Bonnier hon kommer att flytta bloggen. Detta delvis på grund av att hon förhandlat fram ett nytt kontrakt med TV4. Kontraktet innebär att hon blir kvar på TV4 ytterligare tre år – och att hon får möjlighet att blogga på ett annat sätt.

”Förut har bloggen varit starkt knuten till programmen men nu, i och med nya kontraktet, får jag alltså, med TV4´s godkännande, flytta till annan portal med skriva den med ett annat fokus”, skrev Linda Lindorff på Instagram under gårdagen.

I ett meddelande till Aftonbladet skriver TV4-profilen att det aldrig var fråga om att tacka nej till att fortsätta jobba på kanalen.

Jag gör flera nya program, Wildkids, Kärlek åt alla och Bonde söker fru jorden runt, som är superkul. Det var aldrig någon tvekan om att jag skulle skriva på nya det nya kontraktet. Men det innebar så klart vissa förhandlingar”, skriver Linda Lindorff.

Programledaren har också sagt att hon är nöjd med vad de kom överens om i det nya kontraket.

Jag vill inte kommentera pengar men jag tjänar bra och är väldigt nöjd med vårt nya kontrakt”, skriver hon.

FOTO: Karin Wesslén/TT

Annons