Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs TV4-inspelning hotad efter händelsen: ”Obehagligt”

30 aug, 2019 
Linda Lindorff om Wild kids
Inspelningen av den kommande säsongen av Wild kids är i full gång i Järvsö. Nu avslöjar programledaren Linda Lindorff att en oväntad händelse kan komma att skjuta upp inspelningen.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

TV4-profilen Linda Lindorff, 47, har just nu fullt upp med inspelningen av Wild kids. Teamet håller till i Järvsö i Hälsingland och i ett inlägg på Instagram berättade Linda förra veckan hur det är att jobba med programmet.

Väldigt kul att jobba med stora produktioner så här med många människor. Roligt också så klart att jag också känner väldigt många sedan tidigare, fotografer och ljud tex”, skrev Linda Lindorff i inlägget.

Hon passade även på att hylla sina kollegor samt barnen som är med i den kommande säsongen av Wild kids.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Stor proffsig produktion och heeelt underbara människor! Och så klart – sanslöst coola fina barn”.

Nu skriver Linda Lindorff återigen om inspelningen av programmet men den här gången är tonen inte lika positiv. I ett inlägg med rubriken ”Inspelning hotad av kraftigt oväder” berättar TV4-profilen om situationen.

Annons

Inspelningen av Wild kids kan skjutas upp

Linda Lindorff skriver att ovädret har dragit in över Järvsös skogar och att det är rejält intensivt.

”Herre gud vilket oväder! Blixtar som lyser upp himlen och åska med smällar så höga att jag rent skrek till i rena förskräckelsen när jag stod ute på balkongen. Galet! Länge sedan jag sett ett sånt oväder”.

Trots att Linda egentligen tycker om regn är det inte helt välkommet denna gång. Hon är nu orolig att den rådande väderleken ska skrämma barnen.

”Jag gillar regn och är inte rädd för åska men idag kändes det obehagligt, särskilt då vi ju har hela wildkids gänget ute i skogen. Vill ju inte att nån av dem ska känna sig rädda eller börja längta hem för mycket”, skriver Linda i inlägget.

Ovädret kan nu komma att ställa till det rejält för inspelningen av Wild kids.

”Inte nog med det – det regnade också så enorma mängder på kort tid att vår inspelningsplats för eldkampen ikväll blev översvämmad”, skriver Linda Lindorffs och fortsätter sedan:

”Fortsätter det så här blir det inte nån eldkamp ikväll och det kan förstöra för flera dagar framöver. Håll tummarna för att det drar förbi, om inte annat för barnens skull”.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons