LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorffs plötsliga ödesbesked om Bonde söker fru

27 maj, 2020 
Linda Lindorff Bonde söker fru
För ett par månader sedan visades säsongsavslutningen av Bonde söker fru – jorden runt.
Nu kommer TV4 med ett nytt framtidsbesked för programmet.
Annons
Bonde söker fru 2020 castingBrand logo
Bonde söker fru 2020 casting

2006 drog den första säsongen av Bonde söker fru igång på TV4. Sedan dess har programmet visats varje år och lockat många tittare. Programledare är Linda Lindorff, 48, som guidar och stöttar bönderna genom dejter, relationsproblem, kärlek och tårar.

I vinter har vi fått se en lite annorlunda version av programmet. I Bonde söker fru – jorden runt har svenska bönder som är bosatta utomlands sökt kärleken. De första mötena ägde rum i Sverige och därefter bar det av till varmare breddgrader.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans, sa Linda i ett pressmeddelande. inför säsongspremiären.

Framtiden för Bonde söker fru

Tidigare i vår avslöjade TV4 vilka bönder tittarna kommer att få följa i den kommande säsongen av originalversionen av Bonde söker fru. I sommar spelas programmet in och avsnitten kommer att sändas på tv redan i höst.

Annons

Nu kommer TV4 med ett glädjande besked – det blir även en ny säsong av Bonde söker fru – jorden runt. Kanalen söker nu svenska singelbönder som bor utanför Sverige och i ett inlägg på Instagram uppmanar de tittarna att ansöka om de passar profilen.

I kommentarsfältet till inlägget är det tydligt att tittarna gläds åt beskedet.

Linda Lindroff om TV4-beskedet

En annan person som är lycklig över att det blir mer Bonde söker fru i framtiden är programledaren Linda Lindorff. På sitt privata Instagram-konto berättar hon om sina känslor inför att få spela in fler säsonger av den omåttligt populära dejtingsåpan.

”Nu kan jag äntligen avslöja att det blir en ny säsong av Bonde söker fru jorden runt! Det känns så roligt att programmet blev så uppskattat! Kul!”, skriver Linda Lindorff och fortsätter sedan:

”Så nu söker vi nya bönder, bosatta utomlands som söker kärleken, och ni får gärna tipsa mig”.

Det är ännu oklart när den kommande säsongen av Bonde söker fru – jorden runt ska spelas in då Folkhälsomyndigheten just nu avråder från längre resor.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Anders Wiklund/TT

Annons