Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Lindorffs ord efter TV4-parets förlossning: ”Ett mirakel”

Linda lindorffs glädje efter bondebebisen i Bonde söker fru

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert har blivit föräldrar! Någon som varit snabb med att visa sin glädje för familjens lilla under är programledaren för Bonde söker fru, Linda Lindorff.

Det har hittills gått 13 säsonger av TV4:s realityserie Bonde söker fru, programmet där kärlekshungriga singelbönder vill hitta någon att dela livet med. Vissa historier har slutat i tårar, men många har lett till lycka där bönderna har nått sin dröm och hittat sitt livs kärlek.

En av dessa är bonden Joacim Rickling, 27, som fann kärleken i Caroline Kejbert, 28, under förra säsongen av programmet. Caroline var en av brevskrivarna som blev välkomnad hem till Joacims gård och det sa klick under inspelningen. Bara kort efter att kamerorna stängts av flyttade paret ihop på gården.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efter Bonde söker fru har de också hunnit med att ha sin egen dokusåpa, Bondeparet, som har visats på TV4 Play. Där har de visat upp sitt vardagsliv tillsammans och arbetet med att renovera hans släktgård till sitt drömhem.

Det var under inspelningen av Bondeparet som de avslöjade att de väntar barn och i höstas avslöjade Caroline i ett inlägg på sin blogg att de väntade en flicka – och nu har hon äntligen kommit till världen!

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skriver den stolta pappan Joacim i ett inlägg på sin Instagram kort efter födseln.

”Tänk så bra det blev”

Det har nu kommit massor av bondebebisar till världen till följd av Bonde söker fru och någon som alltid är lika involverad i de nyblivna föräldrarnas glädje är programledaren Linda Lindorff, 46. Självklart var hon inte sen med att också dela med sig av den glada nyheten om att en ny bondebebis välkomnats till världen.

”Åhhhh nu har även den här bonden blivit pappa! Året kunde verkligen inte börjat bättre. Fina Joacim Rickling och hans Caroline möttes i Bonde söker fru för 1 1/2 år sedan och nu har de fått sitt första barn! En efterlängtad liten flicka!”, skriver Linda i ett inlägg på sin Instagram och fortsätter:

”Det är ett litet mirakel varje gång ett barn kommer till världen – jag är så oerhört glad för deras skull. Vilken lycka Joacim! Tänk så bra det blev!”

Men det är knappast första gången som Linda blir överlycklig för sina bönders skull. När tv-programmet Bonde söker fru special – Vad hände sedan? som sändes på TV4 i december avslöjades den senaste bondegraviditeten.

Linda besökte nämligen mjölkbonden Andreas Sjöberg och hustrun Hanna Sjöberg som överraskade programledaren med nyheten om bebisen som väntas komma i februari. När Linda fick se ultraljuden kunde hon inte hålla tillbaka tårarna.

– Här är den ju jättesöt! Kolla den lilla näsan… Det här är det finaste jag vet, små bebisar, sa hon mellan snyftningarna.

En som hajar till på Linda Lindorffs känsloutspel är Hanna:

– Linda reagerade lite mer överväldigande på att vi väntar barn, än vad jag och Andreas har reagerat på det, sa hon inför kamerorna och skrattade.

LÄS MER: Sök Bonde söker fru-Erica om känslorna efter Marcus dumpning

LÄS MER: Bonde söker fru-Leonora Vilhelmsson visar upp nya kärleken

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN