TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorffs nya ord om TV4-inspelningen: ”Första gången”

29 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Linda Lindroff om TV4
TV4-profilen Linda Lindorff är mitt uppe i inspelningen av Wild kids i Järvsö. Nu berättar programledaren om arbetet med serien bakom kulisserna med gamla och nya bekantskaper.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Linda Lindorff, 47, befinner sig nu i Järvsö i Hälsingland på jobb. Igår berättade TV4-programledaren att hon missar Kristallen-galan på grund av att hon just nu håller på att spela in programmet Wild kids.

Klänning utbytt mot camouflage, klackar mot slitna kängor och den röda mattan utbytt mot sand… ja som många vet spelar vi ju just nu in Wild kids i Järvsö och det innebär att jag i år inte kommer vara på Kristallen. Givetvis trist att missa en rolig fest men jag kan lova att lagkamperna vi har med barnen här slår Kristallen i både vinnarglädje och dramatik”, skrev hon på sin blogg häromdagen.

Linda Lindorff berättar att det är med stor glädje hon arbetar med Wild kids och de barn som är med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Barnen får verkligen visa att de kan klara sig själva i vildmarken. Utöver det många svåra prövningar och utmaningar. Barnen tycker så klart det är det roligaste de varit med om men de får också kämpa hårt med laganda, samarbete och att klara livet långt från mamma och pappa. De gör det bra. Väldigt modiga och fina barn. Jag är så glad över det här programledarjobbet”, skrev Linda Lindorff på sin blogg i förra veckan.

Annons

Linda Lindorff hyllar Wild kids-teamet

Produktionen kring programmet är stor. Nu berättar Linda Lindorff om arbetet bakom kulisserna och de personer hon samarbetar med.

”På väg hem från lagtävling med några av alla fantastiska proffsiga och urhärliga människor som jobbar med den här produktionen. Vid ratten producent Malin Hallberg, första gången vi jobbar ihop men känns som vi gjort det här i flera år, vi funkar väldigt bra, och så har vi i baksätet ovärderliga Gabbe och Hanna, efterbearbetning och inspelningsass”, skriver programledaren.

Hon fortsätter:

Väldigt kul att jobba med stora produktioner så här med många människor. Roligt också så klart att jag också känner väldigt många sedan tidigare, fotografer och ljud tex. När jag läste teamlistan tidigare i sommar log jag stort just för att så många namn var bekanta. Hur som helst, stor proffsig produktion och heeelt underbara människor! Och så klart – sanslöst coola fina barn”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Patrik Österberg/TT

Annons