TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Linda Lindorffs ilska – efter otroheten i Bonde söker fru

03 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Linda Lindorff avslöjar att Bonde söker fru 2018 blir spännande och innehåller bland annat en otrohet.
För några veckor sedan avslöjade Bonde söker frus programledare Linda Lindorff att en bonde kommer att vara otrogen under säsongen. Nu skriver Linda i sin blogg att det absolut inte är okej!
Annons

I tolv år har vi kunnat följa kärlekstörstande bönder i TV4-succén Bonde söker fru och i samtliga säsonger har Linda Lindorff, 46, varit programledare. Under åren som gått har Linda såklart fått se en hel del, på både gott och ont. I sin blogg har hon redan avslöjat att i årets Bonde söker fru sker en otrohet, något som absolut inte är okej enligt tv-profilen!

I sin blogg skriver hon återigen om de “enstaka gånger” då dubbeldejtandet sträckt sig längre än till bara kyssar och då bönderna krupit till sängs – med flera.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Då brukar jag faktiskt sätta ner foten. Där kommer moraltanten i mig fram. Det blir helt enkelt lite för smaskigt. Bonde söker fru är ju inte ett program man är med i bara för att få ligga. Det handlar om att hitta sin kärlek och livskamrat – och för att göra det ska man förstås göra det som krävs men det måste alltid finnas respekt och göras med kärlek.”, skriver hon.

Samtidigt tycker hon inte att bönderna kan anses som otrogna när de kysser flera. I vanliga fall kanske det skulle ses som otrohet men inte i programmet.

Annons

“I Bonde söker fru är det annorlunda. Här bygger hela idén på att man har flera samtidigt som man lär känna och dejtar i hopp om att till slut finna den rätta. I jakten på den rätta så möts man ofta inte bara under samtalen utan också fysiskt. Det är alls inte ovanligt med dubbelhångel, det tillhör snarare vanligheterna.”, skriver hon och avslöjar att årets säsong bjuder på kyssrekord!

“Det pussas så det står härliga till och börjar redan på gruppdejten. Det är underbart att se förälskelse uppstå, att se den första trevande kyssen, få höra hur den kändes och vad det innebar för den relationen. Ibland kan en kyss vara allt och helt avgörande, ibland kan det vara den kyssen som avslutar det som inte ens hunnit börja.”

Bonde söker fru sänds på onsdagar klockan 20.00 i TV4 och i TV4 play.

Därför hoppade Andreas av Bonde söker fru:

FOTO: IBL

Annons