TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Linda Lindorffs ord efter maken Jacobs operation: “Så otäckt”

30 jul, 2019 
Andreas Kristensson
Linda Lindorffs ord efter maken Jacobs skada – tvingades operera.
Linda Lindorffs make Jacob tvingades operera armen efter en skada som han fick under semestern. Nu berättar Linda om olyckan som ledde till skadan och förklarar hur hon upplevde situationen. ”Så otäckt”, skriver hon på Instagram.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Programledaren Linda Lindorff, 47, publicerade under månaden en bild på sin Instagram från när hennes make Jacob Lindorff, 46, kommit hem efter att opererat armen. Processen gick bra, men maken kommer inte kunna använda armen på cirka 2 månader, förklarar Linda Lindorff.

”Han opererades tidigt i morse och det tog en hel timme, två skruvar och tre läkare plus flera sköterskor att få till det. Som Jacob för övrigt säger var otroligt proffsiga – och roliga. Nu har han gips i två veckor och en arm han inte får använda på 6-8 veckor”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hela armen blev blå”

Linda Lindorff fortsätter sitt Instagram-inlägg genom att beskriva händelsen där maken var med om en ödesdiger olycka. Morgondoppet med familjen fick en helt annan utgång än vad paret tidigare kunde förutse.

”Hemskt var det när det hände, usch så otäckt, det gjorde så klart väldigt väldigt ont. Han blev under lek på bryggan vid morgondoppet knuffad av barnen och han föll illa ner i vattnet med armen runt en stolpe… ja väldigt olyckligt och smärtsamt”, skrev hon.

Annons

Till en början tog maken Jacob inte skadan på allvar, men då armen bytte färg tvingade Linda Lindorff honom att uppsöka sjukhus. Väl där var det värre än vad det trott tidigare.

”Jacob trodde ändå först det bara var en sträckning. Sedan när hela armen blev blå och deformerad så tvingade jag in honom till sjukstugan i Vilhelmina. Som sedan skickade honom vidare till Lycksele som konstaterade att muskeln slitits av och operation krävdes”.

Följarnas kärlek till Linda Lindorffs man

Operationen gick bra, men Jacob Lindorff kommer inte att använda armen på minst två månader. Följarna var snabba på att visa sin kärlek till paret och att läkningsprocessen kommer gå så bra som möjligt.

”Ojoj… vilken otrolig otur… Ha det bäst nu med tillfrisknandet…”, skriver en följare.

En annan fyller i:

”Så läskigt. Usch… krya på Jacob”.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, Instagram

Annons