Linda Lindorffs besked om Bonde söker fru 2020

Tittarna jublar över Linda Lindorffs nya kärleksavslöjande – efter Bonde söker fru

Jakten på kärlek fortsätter i höst när programmet Bonde söker fru äntligen är tillbaka.
Nu avslöjar Linda Lindorff smaskiga detaljer om årets säsong.

Snart är hösten kommen, tiden då mångas favoritprogram äntligen börjar komma tillbaka efter olika uppehåll. Ett av de programmen är Bonde söker fru – programmet där kärlekstörstiga bönder söker någon att dela sitt liv med. Jakten på kärleken fortsätter även i år, då Bonde söker fru kliver in på sin 14:e säsong.

I april släpptes namnen för årets singelbönder, och dörrarna öppnades till att få skriva brev till den bonde som fick det att pirra till lite extra i magen. Som vanligt är det stor bredd bland de medverkande och i år kommer vi få följa allt ifrån köttbonden Erik Bolang, 30, till hästbonden Mats Thomssons, 54, jakt på kärlek.

– Vi hoppas att våra fina bönder kommer att hitta sin drömpartner senare i sommar, säger Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Precis som tidigare säsonger är det Linda Lindorff, 48, som leder bönderna genom den stora resan. Inspelningen är nu i full gång och bönderna har fått börja dejta och lära känna sina stora beundrare. Nu avslöjar programledaren vad vi kan förvänta oss av årets säsong.

Blir inte alltid som man tänkt sig

Varje år hoppas tv-tittarna, och inte minst bönder själva, på att gnistor ska skapas mellan de olika deltagarna. Men trots att viljan oftast finns där blir det inte alltid som man tänkt sig. Förra årets säsong var ett gott exempel på det, då det var flera som valde att hoppa av programmet – där ibland köttbonden André Pettersson, 24.

– Jag känner egentligen ingenting. Inte med någon av dem, sa han om brevskrivarna och fortsatte:

– Jag kan inte lura mig själv och jag vill inte lura dem heller. Det bästa är nog om vi bryter här.

Avslöjandet inför nya säsongen

Men i år verkar det bli annorlunda. I ett Instagram-inlägg avslöjar programledaren vad vi kan vänta oss om årets program, och visst verkar det slå gnistor.

“Precis kommit hem från inspelning – trött men glad. Tror vi kan få se kärlek väldigt snart”, skriver hon under sin senaste bild.

FOTO: INSTAGRAM, TT

Senaste nytt