Linda Lindorffs besked – lägger ner TV4-satsningen

Linda Lindorff avslutar bloggen

Linda Lindorff avslöjar nu den stora förändringen.
Mitt under inspelningarna av Bonde söker fru – jorden runt berättar hon om sina nya framtidsplaner.
”Jag har fått ett fint erbjudande”, skriver hon på sin blogg.

Bonde söker fru på TV4 har precis haft säsongsavslutning och även i år blev det en hel del nya kärlekspar. Någon som gläds extra mycket varje år när bönderna hittar kärleken är programledaren Linda Lindorff, 47. Hennes engagemang i programmet är stort och knappt hade en säsong hunnit avslutas förrän hon började spela in nästa.

Bonde söker fru – jorden runt

Den här gången handlar det om Bonde söker fru – jorden runt. Där får svenska singelbönder som lever utanför Sverige hjälp att hitta kärleken.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Just nu spelas speed-dejterna in på Sundbyholms slott. Bönderna har flugits in till Sverige, men ska snart få ta med sig sina brevskrivare till deras gårdar i respektive land.

”Full vinter i Lappland men nu väntar en förhoppningsvis solig och varm inspelning av Bonde söker fru i södra Spanien. Kul med kontraster”, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Linda Lindorff avslutar sin blogg

Och det är mycket som händer i Linda Lindorffs liv just nu. På sin mycket populära blogg berättar hon i samma veva att hon nu kommer att lägga ned den.

”Det är också med viss sorg som jag nu meddelar att det här blir mitt sista inlägg på den här bloggen. Inte bara för i år utan för alltid.” skriver hon.

Det är helt enkelt dags att gå vidare och testa något nytt, men detaljer om vart och och hur avslöjar programledaren inte.

”Jag har fått ett fint erbjudande om samarbete på en annan plats, ett annat forum, där bloggen kommer att fortsätta”, skriver Linda Lindorff.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT