Linda Lindorffs besked efter nedlagda TV4-satsningen

Linda Lindorff

Linda Lindorff avslöjar nu vad som händer efter det att hennes blogg på TV4 läggs ner.
Bland annat har hon fått skriva ett helt nytt kontrakt med kanalen för att få igenom den nya satsningen.

Programledaren Linda Lindorff, 47, är just nu i full gång med att spela in Bonde söker fru – jorden runt. Där ska svenska singelbönder som lever utanför Sverige få hjälp att hitta kärleken.

– Det finns många svenska bönder där ute som vill träffa någon med samma bakgrund och språk, där man tillsammans i ett nytt land kan skapa en framtid tillsammans. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Linda Lindorff lägger ner bloggen

Det är inte det enda som händer i Linda Lindorffs liv just nu. På sin blogg berättade hon nyligen om planerna att lägga ner den.

”Det är också med viss sorg som jag nu meddelar att det här blir mitt sista inlägg på den här bloggen. Inte bara för i år utan för alltid.” skrev hon.

Hon avslöjade att hon skulle fortsätta på något annat sätt men några detaljer fick läsarna aldrig. Nu har Linda Lindorff lagt upp ett inlägg på Instagram med fler detaljer.

”Jag har verkligen älskat att blogga om mina program, bönder och allt runt ikring detta men nu ska jag prova en ny vinkel. Jag har fått ett erbjudande med en rolig ide och ett nytt fokus som jag verkligen ser fram emot att göra.” skriver hon.

Nytt konytrakt med TV4

I och med det har hon även behövt skriva ett nytt kontrakt med TV4.

”Förut har bloggen varit starkt knuten till programmen men nu, i och med nya kontraktet, får jag alltså, med TV4´s godkännande, flytta till annan portal med skriva den med ett annat fokus.”

Tidigare har programledaren skrivit mest om just de olika programmen som hon leder, men vad det nya fokuset kommer ligga på berättar hon inte. Hon lovar dock följarna att de kommer att få veta allt inom en snar framtid.

”Det här är precis den nytändning jag behöver för mitt bloggande och jag hoppas att ni kommer tycka att det är lika kul som jag.” avslutar Linda Lindorff.

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen