TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lindorff varnar för leksaken efter händelsen med dottern

08 nov, 2018 
AvLotta Gray
Linda Lindorff ryter ifrån och varnar nu andra föräldrar. Dottern Benedicte råkade ut för en otäck händelse och höll på att förlora håret!
Annons

Linda Lindorff, 45, är ju en av våra mest omtycka programledare och leder Bonde söker fru som gått på TV4 sedan 2006. Men den viktigaste rollen är den som mamma till döttrarna Lykke, 10, Wilhelmina, 7, och Benedicte, 5.

Nyligen när Benedicte kom ner från sitt rum hade hela femåringens hår fastnat i leksaken Bunchems, små plastkardborrar som man egentligen ska bygga figurer med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag tror inte ni kan förstå hur hemskt detta var. Håret var fullt av dessa små plastkardborrar, en slags leksak som man kan bygga figurer med men som Dicte då tyckte var så fina att hon vill ha dem i håret. Hon grät när hon berättade för hon hade sedan själv försökt få ut dem och insett att det inte gick”, berättar Linda på bloggen.

Hela familjen, inklusive Lindas mamma och make Jacob Lindorff, 45, kämpade sedan i många timmar för att slippa klippa av dotterns hår och få ut kardbollarna.

”Det tog oss 6 timmar att få ut för att inte behöva klippa av håret. Varje litet hårstrå var intrasslat och försökte man få loss ett fastnade ett annat. Så fruktansvärt. Jag trodde verkligen att vi skulle behöva klippa av henne håret.” skriver hon och fortsätter:

Annons

”Jag mamma och Jacob stod stundtals alla tre och kämpade med stackars lilla b’s hår. Vi höll på i fyra timmar på fredagkväll, sedan somnade hon i soffan medan jag höll på. Ytterligare två timmar på lördagsmorgon.”

När Linda Lindorff sedan googlade på Bunchems, upptäckte hon att många barn råkat ut för samma sak och vill nu tydligt varna andra föräldrar att inte köpa leksaken.

”Jag googlade på Bunchems in hair och fick fram oändligt många liknade fall. Nog för att jag kan ta på mig att jag borde ha mitt barn under uppsikt alltid men… om det nu är så att dessa leksaker OFTA orsakat stora problem borde de väl ta bort dem från marknaden. Eller göra om dem så de åtminstone inte lika lätt fastnar på ett sätt där de inte går ta ut ur hår utan att klippa loss dom”, skriver hon och hänvisar i bloggen till av artiklarna hon hittar på Daily mail.

Vi på Hänt är glada åt att Benedicte är nöjd igen trots att en hel flaska balsam gick åt.

FOTO: IBL

Annons