Linda Lindorff om böndernas heta natt: ”Kommer få konsekvenser"

Under inspelningen av "Bonde söker fru" kommer överraskningen: två av bönderna har funnit varandra.

En ovanlig situation uppstår i tredje avsnittet av “Bonde söker fru” 2016. För första gången i programmets historia tänds en gnista mellan två av bönderna. Passionen svallar och de två bönderna tillbringar natten tillsammans.

Linda Lindorff tar upp händelsen på sin blogg och ber folk att inte döma.

Jag ber er därför redan nu att öppna era hjärtan och vidga era sinnen. Döm inte utan att först ha funderat och tänkt igenom era känslor. Bonde söker fru berör väldigt mycket och jag vet att det som händer på onsdag kommer att få konsekvenser för vissa personer. Det behöver alls inte vara negativt”, skriver Linda Lindorff.

Dramatik uppstår när två av bönderna faller för varandra.

Dramatik uppstår när två av bönderna faller för varandra.

Linda Lindorff blev mycket häpen över vändningen men menar att det är naturligt att något sådant sker när singlar som söker kärleken finns på samma plats.

– Jag blev lite förvånad först och främst men samtidigt så är det ju inte så överraskande ändå kanske med tanke på att vi har singlar som söker kärlek. När man väl försatt sig i den mentala situationen där man gjort sig redo att söka är man ju liksom öppen och mottaglig tänker jag, säger hon till Aftonbladet.

Vilka bönder som finner varandra kan ni se på onsdag i “Bonde söker fru” klockan 20:00 på TV4.

Foto: TV4

SENASTE NYTT!