Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Chocken: Linda Lindorff byter program – beskedet mitt under Bonde söker fru

11 okt, 2022 
Succéprogrammet Bonde söker fru är i full gång.
I år är det Linda Lindorff som åter igen skiner i programledarollen.
Nu kommer hon med ett nytt besked, nämligen att hon byter program.
Annons
Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"Brand logo
Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"

Den folkkära programledaren Linda Lindorff, 50, har blivit ett populärt ansikte i tv-rutan, vi har sett henne leda program så som När & fjärran, Robinson 2009 och Farmen.

Linda är mest känd från succéprogrammet Bonde söker fru. I 17 hela säsonger har Linda har varit programledare för Bonde och ja, vi kan konstatera att karriären går som på räls. Säsongen för i år är i full gång och flera av bönderna har redan hittat plats i tv-tittarnas hjärtan.

Linda Lindorff aktuell med nytt tv-program – bekräftar nyheten

Men det är inte bara Bonde söker fru som Linda sysslar med utan hon är också upptagen med andra projekt. Nyligen avslöjade Linda att hon kommer att vara programledare för nya dejtingprogrammet Min mamma, din pappa som har premiär till våren på TV4 och TV4 Play.

Det var på TV4:s Instagram som nyheten om det nya programmet avslöjades.

– Då ska jag äntligen avslöja att jag ska programleda ett nytt än så länge hemligt men väldigt spännande dejtingprogram i TV4. Till det söker vi singelföräldrar som är redo att ge kärleken en ny chans, sa Linda på TV4:s Instagram och fortsatte:

Annons

– Så är du mellan 40 och 58 och har tröttnat på att vara ensam då kan du få checka in på Villa Kärleksudden. Ta chansen! Ta verkligen chansen. Gå in på tv4.se/medverka och ansök redan nu. Så hoppas jag att vi ses! Lycka till!

Linda Lindorff byter program – beskedet mitt under Bonde söker fru

Tro det eller ej, så slutar det inte där. Att Lindas karriär går i fullt ös, har nog inte undgått någon. Nyligen kom hon med ett nytt besked om karriären då hon avslöjade ännu ett till tv-projekt som hon är aktuell med. I ett Instagram-inlägg delade hon med sig av glädjande nyheten.

”Äntligen kan jag berätta att Bonde söker fru - jorden runt är tillbaka! I vår är det dags så kom nu gärna med tips på härliga utlandsbönder som vill hitta kärleken! Det här är ett så fint program och första säsongen blev ju otroligt väl mottagen. Vi var igång med att spela in säsong 2 snart därpå men så kom pandemin. Sedan dess har det hela legat på vänt men nu är det alltså klart att vi gör det. Det är så spännande att se hur våra bönder i andra länder lever och jobbar men framförallt älskar jag ju att än en gång få chansen att hjälpa till med kärleken! ”

Som Linda nämnde i sitt inlägg så har Bonde söker fru–jorden runt bara gått i en säsong. När säsong 2 skulle spelas in så satte pandemin käpparna i hjulet eftersom de behöver resa utomlands för att träffa bönderna.

Vi ser framemot att följa detta på tv!

FOTO: TT

Annons