TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Lindorff avslöjar TV4:s beslut om Bonde söker fru

15 jan, 2020 
Linda Lindorff om Bonde söker fru
Med anledning av bränderna som härjar i Australien har många tittare undrat hur det kommer att bli med inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt.
Nu avslöjar Linda Lindorff hur TV4 har valt att hantera situationen.
– Säkerheten är viktigast av allt, skriver programledaren.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

TV4-profilen Linda Lindorff, 47, har just nu fullt upp med att spela in kanalens nya satsning Bonde söker fru – jorden runt. I detta program kommer tittarna att få följa ett gäng svenska bönder, som är bosatta utomlands, i deras jakt på den stora kärleken. Precis som i den vanliga versionen av Bonde söker fru är Linda med bönderna under hela resan och stöttar dem genom dejter och tuffa kärleksbeslut.

– Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och att kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt – kärleken, sa Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Linda Lindorff om familjekampen

Under jul och nyår hade Linda semester och fick då tillbringa flera veckor ihop med sin familj, som består av Jacob Lindorff, 46, samt döttrarna Lykke, 12, Wilhelmina, 9, och Benedicte, 6.

Familjen har varit i Lappland och njutit av snö, skid- och skoteråkning. Men i början av januari drog jobbet alltså igång igen och Linda verkar rejält taggad på inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt. Att lämna maken och barnen är desto tuffare, men de kommer att komma på besök.

Annons

– Det blir under någon långhelg. Det är ju ett jobb som ska göras och när jag är hemma är jag väldigt mycket hemma. När jag borta är jag borta, men då har jag en fantastisk man som tar hand om allt, sa Linda i november.

Den första delen av programmet spelas in i Sverige. Efter att ha varit på speeddejter ska bönderna välja vilka brevskrivare de vill ska följa med dem till deras gårdar utomlands.

Nya beskedet om TV4-inspelningen

En av bönderna, Andreas, är bosatt i Australien, som har drabbats av rekordstora bränder till följd av en enorm värmebölja. Många TV4-tittare har med anledning av detta undrat hur det kommer att bli med inspelningen av Bonde söker fru – jorden runt.

Nu avslöjar Linda Lindorff att kanalen har beslutat att spela in programmet trots bränderna.

”Bara 20 mil från där Andreas bor brinner det och en yta större än Japan har härjats av våldsamma bränder. Djur och människor dör, naturen har förstörts och katastrofen är total. Tanken på att då åka ner och spela in ett underhållningsprogram har känts både osannolik och fel”, skriver Linda och fortsätter:

”Efter att i veckor noggrant följt utvecklingen, pratat med UD, folk på plats och så klart vår bonde, så står det nu klart att vi trots allt åker dit. Alla är överens om att säkerheten är viktigast av allt och där finns det inte nån anledning till oro i nuläget”.

Linda Lindorff kommer att åka till Australien nästa vecka och påbörja inspelningarna.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, TV4

Annons