TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Lampenius nobbade prinsen – flydde därifrån: "Tog min fiol och sprang"

25 mar, 2018 
AvLotta Gray
Violinisten Linda Lampenius Cullberg må vara lyckligt gift idag men har dissat en invit från prins Albert.
Annons

Violinisten Linda Cullberg Lampenius, 48, internationellt känd som Linda Brava, uppträdde sommaren 1998 för Prins Albert, 60, och framlidne Furst Rainer i Monaco under en exklusiv spelning ackompanjerad av La Scala-operans orkester.

Tanken var att hon skulle äta middag med prinsen men hon hade dubbelbokat och var tvungen att skynda sig därifrån i sista stund.

– Det sa jag inte förrän jag var på plats och precis innan. Det gör man ju inte! Mentalt var jag tio men fysiskt var jag 28. Jag kommer fram och niger, hälsa på fursten och prins Albert, sedan säger de att jag ska sätta mig bredvid Albert men jag säger ”förlåt, jag måste dra”, tar min fiol och springer över slottsgården, berättar Linda Lampenius ångerfyllt i ”Bastusnack”.

Numera har det runnit en del vatten under broarna. Violinisten är numera gift med framgångsrike stjärnadvokaten Martin Cullberg, 44, paret har två barn och bor i villaidyllen Äppelviken i Bromma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL

Annons