TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda klarade inte av jobbet: "Rev upp känslor inom mig"

28 mar, 2017 
Johnny Axelsson
För 8 år sedan fick Linda Lindorff akut söka upp sjukhuset då hon drabbades av havandeskapförgiftning. Linda fick då hoppa av ett tv-program och sedan dess har det varit svårt att åter kunna spela in just det.
Annons

När Linda Lindorff, 45, för första gången skulle göra tv-programmet “Spårlöst” var Linda gravid med Lykke som idag fyller 9 år. När man skulle sätta igång med inspelningen var första anhalt Tokyo.

Detta är alltså mer än 8 år sedan. Det var meningen att jag skulle göra 5 resor men dagen innan jag och teamet skulle åka på vår andra resa, till Island, var jag tvungen att hoppa av. Jag hade drabbats av havandskapsförgiftning och blev akut inlagd på Karolinska. Det ska tilläggas att havandeskapförgiftningen inte hade med Spårlöst att göra. Konsekvensen blev bara att jag inte kunde fullfölja mitt jobb utan gjorde bara detta enda program“, bloggar Linda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Linda Lindorff.

Linda Lindorff har fått frågan flertal gånger genom åren att göra ett nytt försök men konstant tackat nej då hon inte klarade av att utföra jobbet och bloggar att Spårlöst” för henne är förknippat med egna, väldigt starka, känslor.

Programmet påminde mig för mycket om det som hände och rev upp känslor inom mig“, bloggar Linda vidare.

Men nu har hon fått ny kraft och tackat ja!

Jag tycker om känslor, relationer och kärlek och i detta programmet är det väldigt mycket sånt.

Foto: IBL

Annons