LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Bengtzing och Magnus Hedmans relation idag

14 jun, 2020 
Magnus Hedman och Linda Bengtzing
Magnus Hedman och Linda Bengtzing hade ett kort förhållande i början på 2000-talet.
Efter ett plötsligt uppbrott kallade Magnus sitt ex ”kändiswannabe” för många år sedan.
Så här ser relationen mellan artisten och det tidigare fotbollsproffset ut idag!
Annons
Linda Bengtzing om krisenBrand logo
Linda Bengtzing om krisen

Fotbollslegendaren Magnus Hedmans kärleksliv är främst förknippat med Magdalena Graaf. De forna makarna har tillsammans barnen Lance Hedman, 19, och Tristan Hedman, 15. Magnus och Magdalena har idag en god relation och i sociala medier får man ofta se dem umgås.

Men Magdalena är inte den enda kända kvinnan som Magnus haft en relation med. I början 2000-talet var han nämligen tillsammans med artisten Linda Bengtzing, 46. Det var 2006 som Manus och Linda hade ett uppmärksammat förhållande efter att ha träffats under inspelningarna av TV4:s Rampljus.

Förhållandet tog plötsligt slut när Magnus beslutade sig för att gå tillbaka in i relationen med Magdalena. Efter uppbrottet mellan Linda och Magnus byttes de gulliga orden om varandra snabbt ut till hårda anklagelser.

– Hon är bara en kändiswannabe som vill ha publicitet, sa Magnus Hedman till Aftonbladet, efter att Linda sagt att hon kände sig sviken och ledsen.

Annons

”Vi var kära på riktigt”

Under förra året gästade Linda podcasten Nemo möter en vän, som drivs av Nemo Hedén. I podden berättade Linda om den tidigare relationen med Magnus.

– Vi var kära på riktigt, säger hon, men förklarar även att förhållandet inte var helt bra då Magnus fortfarande hade en ouppklarad relation med Magdalena.

Linda bemötte även Magnus tidigare uttalande om att hon sökte uppmärksamhet i media. Artisten förklarade i podcasten att det var ett sätt för Magnus att rädda sig själv inför Magdalena.

– Då är det lätt att prata skit om den ena, så framstår man bra hos den andra. Men att sedan dra det även i media, det var tråkigt. Det var en ren lögn, han sa att jag var kändiskåt – allt var påhittat, sa hon i podden.

Linda och Magnus relation idag

I Magnus självbiografi När ljuset släcks ber han om ursäkt till ex-flickvännen.

Annons

”Det blev så fel och den artikeln ångrar jag djupt än i dag. Jag valde att vara tuff därför att jag ville visa Magdalena att jag menade allvar och att det var hon och barnen som gällde. Jag ser inte alls Linda som någon kändiswannabee och jag förstår att hon var ledsen och besviken. Jag har bett Linda om ursäkt och hoppas hon har kunnat godta den”.

Linda Bengtzing har tidigare bekräftat att hon har sett ursäkten att relationen mellan exen är god.

– Jag och Magnus är vänner och jag önskar honom allt gott. Han är värd det bästa. Att säga sanningen är en bra start, sa hon i ett uttalande till Aftonbladet 2012.

Men trots att Magnus offentligt bett om ursäkt för det tidigare uttalandet så verkar exen inte ha allt för mycket kontakt idag. Varken Linda eller Magnus följer varandra på Instagram, däremot följer Linda Magnus ex-fru Magdalena Graaf.

FOTO: Sven Lindwall/TT/Robin Lorentz-Allard

Annons