Linda Bengtzing mitt i översvämning: "Totalt kaos"

Linda Bengtzing mitt i översvämning

Linda Bengtzing befinner sig mitt de kraftiga översvämningarna som råder i södra Spanien. Nu berättar hon om kaoset.

Det har regnat hårt i södra Spanien har drabbats av kraftiga översvämningar. Semesterorten Malaga som är väldigt populär bland svenskar har drabbats hårt. I området kring staden har många svenska kända ansikten sina semesterhus bland annat Pernilla Wahlgren, 5o, och hennes föräldrar Christina Schollin, 80, och Hans Wahlgren, 80. Någon annan som också tillbingar sina lediga dagar i den spanska semesterorten är Linda Bengtzing, 44.

Linda Bengtzing är en av alla människor som befinner sig mitt i översvämningen tillsammans med sin sambo. Paret åkte ner för att fixa med sitt hus och möts av kaos. Ett kaos där hundratals människor har tvingats lämna sina hem, bilar har slitis bort i vattenmassorna och en brandman har enligt sajten al-Jazeera mist sitt liv.

”Vi skulle ha tid för varandra. Slappa, sola men oxå ta hand om min investering här i Spanien. Hämta hem ägarpapper från juristen. Göra huset vinterredo. Men vad hamnade vi i? Ett läckande rör och allt jag lagt ner på huset står under vatten!”, skriver Linda Bengtzing på sitt Instagram-konto.

Semestern blev inte alls som paret hade tänkt sig det måste varit en otrolig käftsmäll att mötas av den synen när de väl kommit fram. Hela staden och hela deras hus var en enda stor röra och Linda Bengtzing delar med sig av känslorna.

”Ett totalt kaos! Möbler, väggar, kläder. Allt är söndermöglat! Bilar flyter runt, människor flyr sina översvämmade hus och vi hjälper vår 80 åriga granne i flera timmar så hon kan vara i sitt hem.”, fortsätter hon.

Men mitt i allt det jobbiga och allt det sorgliga där en hel stad befinner sig under vatten så ser sångerskan Linda Bengtzing ändå ett ljus i tunneln. Hon mår dåligt på grund av de omständigheter som råder, men trots det så bubblar kärleken inom henne. I samma inlägg som hon berättar om kaoset i Spanien så passar hon även på att kärlekshylla sin sambo.

”Att du först stöttar mig i min panik när jag ser allt förstört –och sen hjälper våra grannar som det naturligaste i världen! Utan gnäll. Shit vad vi har kämpat de här dagarna!”, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzings chock efter läkarens besked: ”Inte konstigt att jag…”

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar efter Linda Bengtzings magbilder: ”Ger mer hopp…”

Foto: Instagram, IBL

Senaste nytt