Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Ilars nya namnförslag till sonen: ”Ska övertala sambon”

30 jan, 2019 
Lina Arvidsson
Lina Ilar och sonen
Lina Ilar blev bara för några dagar sedan mamma för första gången. Nu delar hon med sig av tankarna kring första tiden med sin bebis.
Annons

Lina Ilar, 25, har blivit känd genom TV4-dokusåporna Farmen och Bonde söker fru. Nu får hon prova på en annan roll, nämligen att bli mamma. Efter inspelningen av Bonde söker fru träffade hon sin kärlek, Markus Olsson. I september avslöjade de att de skulle bli föräldrar.

För ungefär en vecka sedan föddes parets son och Lina Ilar har berättat om förlossningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Känslan går inte ens att beskriva med ord.. mer än att han ÄR meningen med livet. Vi är så otroligt lyckliga! Förlossningen var helt klart det smärtsammaste jag någonsin har upplevt gånger tusen om, men det var värt allt i livet för våran lilla gosse”, har Lina Ilar skrivit i ett inlägg på sin blogg.

Nu berättar Lina om den första tiden med sin lilla bebis.

Nästan läskigt hur fort tiden har gått, det känns som jag förlöste prinsen igår! Summa kardemumma, detta har varit den bästa veckan i mitt liv! Minimalt med sömn men tonvis med lycka och oändligt med kärlek. Aldrig hade jag kunna föreställt mig att man kunde älska en människa så mycket“, skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Annons

Har ett namnförslag

Lina Ilar och Markus Olsson har ännu inte bestämt något namn för sin bebis. Men nu berättar Lina att hon har ett förslag som börjar på en viss bokstav. Nu återstår bara att övertala Markus.

Prinsen har ännu inget namn, men jag har ett namn som ja har fastnat för.. Ska bara övertala min Sambo att just bebis är en A …“, skriver hon.

Förra veckan berättade Lina att ett annat namnförslag var på tapeten.

– Vi googlar hela tiden men har inte fastnat för något namn. Vi vill inte ha för ovanligt, men inte något jätteovanligt heller. Vi var inne på Elvis, men jag vet inte. Vi får se hur det blir, sa hon till Hänt.

FOTO: TV4/Instagram

Annons