Lina Hedlunds oväntade miss på finalrepet - tappade kontrollen

Lina Hedlund snubblade under genrepet till Melodifestivalen

Det gick inte alls som Lina Hedlund tänkte sig på kvällens repetitioner inför den stora finalen av Melodifestivalen.

För sjätte gången tävlar Lina Hedlund, 40, i Melodifestivalen. Den här gången står hon själv på scenen, utan Alcazar som vid nyår gjorde sin sista spelning ihop. Låten heter Victorious och för Hänt har sångerskan tidigare berättat om det viktiga budskapet i texten.

– Vi måste stå tillsammans nu idag, och inte sen. Vi måste ta hand om varandra och vara inkluderande och inte exkluderande. 

Victorious tog henne direkt till final för några veckor sedan, då hon gjorde succé i den tredje deltävlingen i Leksand.

Och på lördag är det äntligen dags för den stora finalen av årets Melodifestival som går av stapeln på Friends Arena i Stockholm.

Artisten har tidigare berättat att det är väldigt viktigt för henne att allt med låten och numret känns helt rätt. Inför deltävlingen jobbade hon hårt tillsammans med sitt team för att allt skulle vara perfekt.

För att sticka ut från mängden var det framför allt en sak som var extra viktigt för Lina Hedlund. Hon ville göra entré mitt i den stora, upplysta ringen som finns på scenen.

Snubblade i rekordhög trappa

Expressen rapporterar att Lina återigen stack ut när hon hade en rekordrekvisita med sig under torsdagens finalrepetitioner – hon har nämligen med sig den högsta trappan någonsin i Melodifestivalen.

Under repetitionen skulle artisten gå ner för de tio stegen av den höga trappan, i höga klackar och släp – då tappade hon plötsligt kontrollen och snubblade.

De som var på plats blev först rädda, men som tur var lyckades hon få tillbaka balansen några sekunder senare.

Expressen skriver att Lina tidigare under kvällen fått frågan om hon inte var rädd för att ramla. Men då svarade hon att hon gått i klackskor i 20 år och att hon kände sig ganska säker – men att allt självklart kan hända.

Vi på Hänt är glad att Lina mor bra och hoppas att hon klarar sig nerför trappan på lördag!

LÄS MER: Lina Hedlund avslöjar bröllopsplanerna med Nassim: ”Helt sjukt”

LÄS MER: SVT:s löfte till Lina Hedlund i Melodifestivalen

FOTO: TT/Claudio Bresciani, TT/Karin Törnblom

 

SENASTE NYTT!