LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlund och Nassim ifrån varandra på Alla hjärtans dag – anledningen bakom

13 feb, 2024 
Maria Broberg
Lina Hedlund och fästmannen Nassim Al Fakir har varit ett par i 15 år.
Nu berättar Lina till Hänt om planerna för Alla hjärtans dag - som inte inkluderar Nassim.
Annons
Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”Brand logo
Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lina Hedlund, 45, och Nassim Al Fakir, 46, har varit tillsammans i 15 år och bor i en villa med två barn strax utanför Stockholm.

Paret förlovade sig 2018 med ett minst sagt storslaget frieri. Klädd i gladiatordräkt gick Nassim ner på knä i direktsändning från Sweden International Horse Show och bad om Linas hand.

Lina Hedlunds kärleksplaner – utan Nassim

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och när Hänt träffar Lina på premiären av Nanne the best – The Music of Tina Turner berättar hon om planerna för dagen som inte inkluderar hennes käraste, Nassim Al Fakir.

– Jag har planer för dagen och kvällen, men det inkluderar inte min man för han är borta på annan ort. Men det inkluderar min syster och systerdotter, så jag får verkligen fira alla hjärtans dag på ett bra sätt.

Linas syster Hanna Hedlund, 49, är aktuell i Pernilla Wahlgrens show Happy Ending på Cirkus i Stockholm. Hanna Hedlund har tidigare varit gift med Martin Stenmarck, 51, men paret gick åt skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Annons

Lina Hedlunds singeltips till systern Hanna

Hanna Hedlund har sedan uppbrottet med Martin berättat om att hon åter hittat kärleken – hon har däremot varit hemlig med vem det har varit.

Men tidigare i år visade det sig att den kärlekssagan tagit slut. På en av Hannas bilder på hennes Instagram kommenterar en följare och frågar om hon är singel, varpå artisten svarar:

”Har varit i flera månader, var inte redo”

När Hänt träffar Lina frågar vi om hon har några särskilda tips till Hanna.

– Det är väl ut och dejta, ha kul och leva livet. Det ska man väl göra både som singel och som icke-singel.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons